Kakav model suknje može da se kombinuje sa kožnim jaknama i montonima?

Možda jedan od najvećih hitova prethodnih sezona jesu bile ženske kožne jakne i suknje. Devojke su kombinovale različite delove garderobe i tako stvarale stilove, koje su kopirale široke mase. Društvene mreže su poslužile kao dobar kanal za plasiranje različitih vrsta stilova. Na društvenim mrežama ne postoji osoba koja će vam reći da vam nešto „ne ide“, da vam nešto ne valja, odnosno reći će vam, ali jednostavno ne postoji neko stručno mišljenje koje se ceni. Naime, ukoliko je osoba popularna šta god da ona obuče, nekome će se to svideti, a posebno će im se svideti zato što je njihov idol to obukao i onda će odmah imati ta stvar drugačije značenje. To moža i jeste bilo slučaj sa ženskim kožnim jaknama i suknjama, ali morate da priznate da to jako lepo izgleda i da bismo to svakako i da nije toliko u trendu nosile.

Uske, kratke i suknje do kolena

Naravno da uz uske kratke i duge suknje može da nosite žensku kožnu jaknu. To je uvek proverena kombinacija i o tome nikada ne treba da razmišljate, odnosno ne treba da imate dilemu, jer sa ovom kombinacijom ne možete baš mnogo da pogrešite. Naravno gledajte i šta ćete izabrati kao gornji deo, jer nekada pogrešnim izborom gornjeg dela možete da pokvarite celokupnu sliku o vama, odnosno da pokvarite celokupni stajling. Isti je slučaj i sa izborom obuće u ovom slučaju, međutim, ako generalno govorimo o kombinaciji kratka suknja i ženska kožna jakna, onda nemamo zamerke.

Suknje koje se šire do ispod kolena ili do ispod listova

Da, ovo je zapravo hit na instagramu. Ženska kožna jakna + suknja koja se širi do ispod kolena ili do listova. To može da bude suknja u jednoj boji, a može da bude i šarena. Ova kombinacija može da se nosi u toku leta, ali i u toku jeseni, ali i u toku zime, na tamne čarape i čizmice i takođe će izgledati super. Tako da za ovu kombinaciju možete čak da dobijete i najviše ocene nekih stilista, ukoliko naravno izbarete dobru suknju, ali i dobru žensku kožnu jaknu.

Jednobojne duge suknje i kožne jakne

I ovaj predlog je sasvim prihvatljiv i i te kako dolazi u obzir. Nemojte da se libite da pokušate, jer vam se zaista može dopasti ova neverovatno lepa kombinacija.

Nikako suknje koje su previše široke

Nekada neće lepo izgledati ukoliko imate suknje koje se previše šire, ako na sve to obučete i kožnu jaknu. Može da deluje prenatrpano, prenaglašeno, ova kombinacija može da učini da izgledate kao da imate nekoliko kilograma viška, da izgledate mnogo krupnije nego što zapravo jeste.

Savet plus – kada dođe zima suknje nosite uz montone

Malo je sužen izbor suknji koje možete nositi uz montone, ali probajte i ove kombinacije. Najbolje bi bilo da uske crne suknje nosite sa montonima, zato što je to proverena, a opet kombinacija koja ostavlja bez daha. Još će zanimljivije biti ukoliko suknja bude tik ispod montona, jer će onda izgledati kao da imate samo monton, a to je posebno izazovno-privlačna kombinacija. Još je naravno bolje ukoliko izaberete dobar monton, koji je sam po sebi veoma atraktivan.