Praćenje modnih trendova – važno je osećati se dobro

Juče ste kupili neki odevni predmet, a danas vam se već ne sviđa? Nemojte da mislite da sa vama nešto nije u redu, jer živimo u modernom dobu gde se ne zna šta brže prolazi vreme ili modni trendovi. Zaista, nije čudno što neki modni detalj brzo postane prošlost, jer danas na tržištu postoji mnogo različitih proizvođača odeće i obuće koji su u nemilosrdnoj trci za kupcima.

Dovijaju se trgovci na razne načine da privole mušteriju da nešto pazari, pa zato ne iznenađuju silne akcije gde uz prašak ide novi cd nekog popularnog pevača, uz dva kupljenja para obuće, treći se može kupiti za jedan dinar, a ukoliko pazarite dva komada garderobe, drugi možete kupiti upola cene. Kad malo bolje razmislite, zar se ne isplati pratiti akcije i tako uštedeti koji dinar?

Čovek je stil za sebe!

Kada je moda u pitanju, s pravom se može reći da je svaki čovek stil za sebe. Svima je dobro poznata ona naša o ukusima ne treba raspravljati i zaista, nikada ne treba dovoditi u pitanje zašto se neko odlučio za neku boju, odabrao neki model skupocene garderobe ili kupio patike koje niko ne nosi i koje nisu, što bi mnogi danas rekli, “must have” ove sezone.

Bilo da je u pitanju komad garderobe koji se mora naći u ormanu ili patike i sandale bez kojih ne može da prođe letovanje, nekada treba praktično razmišljati, pa za željeni proizvod izdvojiti i veću količinu novca nego inače, ali da znate da će poslužiti svrsi. Svakako, nisu svi u istoj finansijskoj mogućnosti, pa neko možda može sebi da priušti luksuz i ima čitavu kolekciju cipela, a nosi samo tri para ili pak ima patike jednog brenda u svim bojama, na primer adidas patike,, a od silne obuće nosi samo jedan par.

Bez obzira u koju kategoriju ljudi spadate, važno je da se osećate prijatno u tome što nosite. Ako su patike vaš stil, razmotrite ponudu, pogledajte šta može da se kombinuje u kojoj prilici i nemojte odustajati od sopstvenog izbora zarad ispunjavanja zahteva drugih.

Nabitnije je da ste vi zadovoljni sopstvenim izborom, jer na kraju vi ćete tu obuću ili odeću nositi. Iako deluje da retko koji modni trend može dugo da opstane na tržištu, ima i onih proizvoda poput cipela, haljina, farmerki koji nikada ne izlaze iz mode. Isto se može reći i za pojedine patike, jer brojni brendovi obuće nastali su još u prvim decenijama prošlog veka, a i dan danas privlače pažnju kupaca, ali i modnih kreatora i proizvođača.

Jer važno je da je to u modi…

Dok jedni svoj stil vezuju za muziku koju slušaju, pa se oblače poput njihovih idola, ima i onih koji “furaju” neki svoj fazon. Zato ne treba da vas iznenadi ako na ulici vidite da neko nosi patike uz haljinu, cipele, popularne salonke uz trenerku, jer  razlog je vrlo jasan i može se objasniti u jednoj rečenici,  a to je da je to danas u modi. Nažalost, zbog popularnosti nekih brendova mnogi su izgubili sopstveni pečat u trci za modernim, pa se na ulici mogu videti kopije stilova popularnih pevača, pevačica, sportista, bez obzira da li to nekome stoji ili ne, jer ipak važno je da je to u modi.