Kako oboriti muškarca s nogu

Intimna želja svake devojke je da zauzme centralno mesto u mislima svog muškarca i to nema nikakve veze sa posesivnošću, ili željom za posedovanjem. Žene, jednostavno žele da budu zvezde u očima svog muškarca, da nadmaše konkurenciju, ili da osvoje na način kojim bi pokazale da im je samo do njega stalo. 

Ovakve težnje, ili želje su i način udvaranja, u naše vreme i deo slobode da biraju, umesto da čekaju da budu izabrane. U tom nastojanju na raspolaganju im je dosta toga za izbor, no često se upada u kliše.

Odeća, frizura, šminka imaju velikog udela u osvajanju, no posle nekoliko sastanaka već  se rađa ideja o nečemu jedinstvenom, unikatnom pristupu pred kojim će jača polovina “položiti oružje” i otpustiti sve svoje misli samo u njenom pravcu. Univerzalna pravila ne postoje, ali postoji nekoliko sjajnih ideja koje se mogu modifikovati.

 

  • Ženski džentlmeni

Prijatelji, ortaci, kompanjoni…, isključivo muško društvo je onaj neophodni deo života u koji ne treba utrčavati  bez poziva! Jedno od pravila koje znaju gotovo sve žene jeste da je nasilno “uletanje” u čopor, ili rušenje initimne muške zajednice greška koju će vam, možda oćutati na početku, ali će vas kad-tad na neki način kazniti, makar samo prekorom. 

Budite ženski džentlmen, odnosno ponašajte se kao prava dama i ostavite nedirnuto jezgro intimne muške grupe. Ovo ne znači da ne treba da se upoznajete, ili izbegavate njegove prijatelje, već ih jednostavno uvažavajte, ali sa pristojne distance. Poštovanje koje ćete ovim zaslužiti mnogo je veće nego što možete da zamislite. Pored distance, možete, nekim zgodnim povodom, organizovati i sedeljku, ili provod za njega ili njegove prijatelje, pozdraviti ih, i povući se. 

Tematske večeri u njegovom stanu koje ćete organizovati, uz predlog da pozove i drugare, mogu da budu jedna od ideja. Društvene igre su, takođe odličan način da se okupe, a piće i pica, uz takmičarski adrenalin učiniće da se dobro provedu i bez vašeg prisustva, ali će vam to zapamtiti kao i dobar poklon.

 

  • Pokloni iznenađenja

Da, pokloni su uvek dobra ideja, ali ne oni koji se obično očekuju: parfemi, knjiga, piće, pribor za brijanje, ili slično. Zahvaliće vam se na svakom to je sigurno, ali imajte na umu da se radi o “standardu”, da ne spominjemo reč “obično”. 

Umesto klasike možete mu prirediti šok iznenađenje masturbator u ne toliko upečatljivom pakovanju. Možda njegovo iznenađenje bude i povod za priču, ali ne onu kojom bi se predstavili u vamp izdanju, već kao nagoveštaj za nešto intimnije. Ne možemo da zaobiđemo činjenicu da je seks bitna stavka u mislima svakog muškarca, a masturbatori kao poklon može da bude i znak razumevanja njegove intime, ali i da otvori potrebu da je podeli sa vama. 

Recite i da ne očekujete ništa više (ako je to tačno) osim da ima i deo zadovoljstva koje može da zadrži za sebe, ali i da podeli sa vama, kad bude želeo. Ostavite mu mogućnost izbora, i to je ono što kod poklona kao što je masturbator sigurno donosi poene u vašu korist.

 

  • Avanture koje vas i ne privlače toliko

Muškarci, u jednom delu sebe, nikada ne odrastu, i otuda stalna potreba za avanturom, igrom i doživljajima koji  kod većine žena izazivaju sumnjičave poglede. Klimnućete glavom sa razumevanjem na priču o pecanju, ali kada vas prvi put ostavi samu ceo vikend, pri tom zaboravi da se javi, i pojavi se na vratima u nedelju veče sa dve male ribe i oduševljenim pogledom, ništa vam neće biti jasno. 

Jedan od primera je i lov u koji će zbrisati sa drugarima, i dok se budete pitali da li je moguće da u civilizovanom svetu još uvek postoji takva vrsta ljudi koja baza šumama u potrazi za divljači, vaš muškarac će biti najsrećnija osoba, nezavisno od vas. 

Umesto da se distancirate, ne daj bože – prokomentarišete, učinite suprotno: poklonite mu mašinicu za štap, toplu jaknu za lov, kupite mu ulaznicu za hipodrom, kartu za banči skok, ispratite ga do autodroma, ili moto staze, poželite lep provod i odvedite drugaricu na kafu dok uživa u svojim avanturama. Ne da će biti oduševljen poklonom, već će vas ubeležiti kao najdivnije biće prepuno razumevanja i tolerancije.

 

  • Saučesnik u sportskim dešavanjima

Sport je najveći konkurent ženama, u smislu da će se zajednički izlazak prilagoditi početku utakmice, a letovanje udesiti u vreme kada nema velikih prvenstava koja se jednostavno “moraju” ispratiti na TV. Stara izreka kaže “ako ne možeš pobediti neprijatelja, pridruži mu se”! 

Nije velika žrtva zapamtiti pravila, naučiti ključne igrače, pa čak mu se, povremeno i pridružiti u navijanju! Ako se uključite u dešavanja, možete na vreme obezbediti i karte za neku od, njemu značajnih utakmica, kupiti neki od navijačkih rekvizita i obradivati  ga dok još uvek razmišlja na koji način će se organizvati za ovaj događaj. Uputite se, i jednostavno ga preduhitrite u nameri! Imaće utisak da mu čitate želje, a to automatski znači i da ste već njegova.