zena daje poklon muskarcu

Idealan novogodišnji poklon voljenom muškarcu

Praznici su sve bliže pa je ovo pravo vreme za kupovinu novogodišnjih poklona za najmilije. Mi vam donosimo tekst koji sadrži najbolje predloge za kupovinu novogodišnjih poklona za voljeni, jači pol.

Nekako se čini da je teško otkriti šta je to što muškarci žele jer oni u glavnom nemaju konkretne ideje sve dok se poklon ne kupi i ne daruje sa ljubavlju. 

Predlažemo vam da ove Nove godine budete originalni pa da kupite poklon koji će muškarcu pokazati koliko vam je drag i da niste pribegavali stereotipima samo da bi ispoštovali tradiciju.

Šal, kapa i rukavice od prirodne vune

Potrudite se da pronađete prelep poklon – zimski komplet koji sadrži rukavice, šal i kapu je vrlo lep poklon i prigodan kao novogodišnji dar.

Neka komplet bude u omiljenim bojama, mekan i od prirodnih materijala, a takav poklon će biti rado nošen tokom zimskih meseci i lepa asocijacija na vas.

Iako do praznika ima još vremena potrebno je pronaći odgovarajuću prodavnicu, a ako nemaju komplet po vašoj želji, onda treba ostaviti dovoljno vremena da se šal, kapa i rukavice izrade i budu spremne za novogodišnju noć.

Creed Aventus – parfem na poklon!

Predlažemo vam da obradujete svog muškarca sa najprodavanijim muškim mirisom kuće Creed Aventus.

U opisu je objašnjeno da je ovo mirisna voda koja ima voćni miris i kombinuje jabuku Calville Blanc, crnu ribizlu, ananas, italijanski bergamoto sa cvetnim mirisima jasmina, breze, bobica smreke i pačulija.

Bazne drvene note, vanila i ambergiris kompletiraju mešavinu za savršenu mušku toaletnu vodu.

Parfem Creed Aventus je kreiran u čast Napoleona koji je sa istim intenzitetom vodio ratove i osvajao ženskih srca. 

Miris je postojan i prija svima, a naročito se dopada muškarcima koji žele da predstave sebe kao sofisticirane i moderne muškarce koji vole da budu negovani. Takve vole i dame pa je ovo odličan novogodišnji poklon koji okupira sva čula i koliko je poklon za voljenu osobu toliko će i vama prijati.

Kožna galanterija na poklon

Pored parfema Creed Aventus odličan poklon je i kožna galanterija koja će se dopasti sigurno svakom muškarcu samo treba izabrati pravi poklon.

Kožna torbica je prvi predlog jer je to nešto što je i praktično i lepo. Koža je otporna i neće se menjati, a svakom muškarcu je potrebna da bi spakovao telefon, novčanik, ključeve i sve druge sitnice.

Možete ugravirati neke detalje ili izraditi u boji po želji tako da i ovo bude personalizovani dar koji će pokazati koliko vam je osoba važna.

Sličan efekat ima novčanik ili komplet koji sadrži kravatu, muški kaiš i novčanik. Naravno, odličan poklon je i muška poslovna tašna, ali samo ako je to nešto što vaš muškarac koristi.

Ideja je još i više, ali ovo su svakako zanimljivi pokloni koji se ne poklanjaju često. Prednost je i to što se na ovaj način mnogo više govori koliko ste pažljivo birali poklon i da ste želeli da iznenadite svoju dragu osobu.

Odaberite poklon od srca i sa lepim željama, sa dragim osobama uđite u Novu godinu, tako će sve krenuti i lepše i bolje.