ZAŠTO JE STOP LINE AUTO ŠKOLA BROJ JEDAN U SRBIJI?

Upoznajte Stop Line, auto školu koja je pomogla velikom broju vozača da stekne veštinu vožnje i od njih izgradila savesne i odgovorne učesnike u saobraćaju. 

Već godinama poslujemo u našem glavnom gradu i radujemo se svakom novom kandidatu. 

Vreme nam je pomoglo da izgradimo iskustvo u svom poslu i ponosni smo na rezultate koje postižemo. 

Saznajte po čemu se razlikujemo od drugih.

VELIKI PROCENAT PROLAZNOSTI NA ISPITIMA

Nastavni plan je prilagođen svim starosnim dobima i svakom kandidatu se trudimo maksimalno izaći u susret kada je u pitanju usvajanje materije koja je za njih nova i nepoznata.

Višegodišnje iskustvo našeg tima i konstantna težnja sa usavršavanjem takođe su faktori koji su pomogli u održavanju visoke stope prolaznosti na teorijskim i praktičnim ispitima. 

Dajemo sve od sebe da čitavu proceduru obučavanja ne doživite kao stres, već kao uzbudljivu avanturu i novo, prijatno iskustvo.

MOTIVISANI I STRUČNI PREDAVAČI I INSTRUKTORI

Svi naši predavači teorijske nastave i instruktori vožnje poseduju licence agencije za bezbednost saobraćaja. 

Veoma su posvećeni svom poslu i svojim učenicima posvećuju mnogo pažnje da bi im pomogli da usavrše veštinu vožnje i razumeju saobraćajna pravila, kao i da shvate kako treba voziti bezbedno i oprezno. 

Strpljivo će kandidatima pokazati i objasniti kako da se ponašaju za volanom i rado dati poneki koristan savet koji će im čitav proces učenja učiniti zanimljivijim i jednostavnijim. Težnja svih naših zaposlenih jeste da polaznici ostvare što bolje rezultate tokom obuke, što dosta govori i o samom poslovanju auto škole i gradi joj reputaciju.

SAVREMENA SREDSTVA ZA UČENJE

Naše učionice namenjene za realizovanje teorijske nastave opremljene su projektorima za prikazivanje prezentacija i računarima u cilju lakšeg i bržeg razumevanja predstavljenih lekcija. 

Isto tako se možemo pohvaliti impresivnim voznim parkom koga čine četvorotočkaši nove generacije. Tu se između ostalog ubrajaju novi Citroen C3 i C4, novi Hyundai I20 i Peugeot 208. 

Kroz inovacije u sprovođenju obuka idemo u korak sa vremenom i pomažemo polaznicima da se što bolje usavrše i što više nauče. 

I pored svega toga, imamo i informativan pregledan web sajt koji je značajan i našim kandidatima i osobama koje još uvek nisu upisale auto školu, a razmišljaju o tome.

ONLINE PRISUTNOST

Dakle, naš web sajt je jedan od načina da nas upoznate, ali ga možete koristiti i kao pomoć u učenju. Saznajte nešto više o našem osnivanju, dosadašnjem poslovanju i raspoloživim sredstvima za rad i takođe iskoristite šansu da se upišete popunjavanjem online formulara, a neko od naših zaposlenih će Vas kontaktirati i zakazati Vam prvi čas teorijske obuke. 

Online upis predstavlja značajnu uštedu vremena i olakšicu za sve zainteresovane buduće vozače. Na sajtu su Vam dostupni i testovi MUP-a za polaganje teorijskog dela kojima možete pristupiti i pomoću pametnog telefona. 

Uz njih proverite svoje znanje i vežbajte pre nego što izađete na polaganje.

ŠANSE ZA DODATNO USAVRŠAVANJE

Ukoliko smatrate i da pored svih časova morate zatražiti dodatnu pomoć ili već posedujete vozačku dozvolu i želite da dodatno napredujete kao vozač zbog posla kojim se bavite, uslova za vožnju ili nekih drugih razloga, na raspolaganju su Vam termini za zakazivanje kondicionih časova.

Na kondicionim časovima instruktor će raditi sa Vama putem personalizovanog programa i tokom obuke razjasniti Vam sve što ne razumete, pokazati kako da lakše savladate pojedine radnje i utvrditi nešto što ste možda zaboravili vezano za vožnju jer dugo niste bili za volanom.

ŠIROK IZBOR MOGUĆNOSTI ZA PLAĆANJE OBUKE

Obuka u auto školi predstavlja prilično veliku investiciju za prosečan bužet u Srbiji. Iz tog razloga Stop Line nudi dosta mogućnosti za plaćanje u više rata tako da edukaciju kod nas ne osetite kao finansijsko opterećenje. 

Među opcijama za plaćanje nalaze se da bi Vas dodatno novčano rasteretili, uz plaćenu obuku imate i besplatan vaučer za lekarsko uverenje. 

Napominjemo da ostale aktivnosti i potvrde u okviru zakonskih obaveza auto škole ne podležu naplati.

VELIKI BROJ ZADOVOLJNIH KANDIDATA

Ono čemu najviše težimo u poslovanju jeste zadovoljstvo kandidata ishodom obuke. Spremni smo da ulažemo dosta truda i napora u cilju Vašeg ličnog napretka i usavršavanja Vaših veština. 

Naša najveća nagrada za rad i najveći uspeh jesu pozitivni komentari novih vozača koji su kod nas prošli obuku i od njih najbolje možete čuti kakvo je zapravo iskustvo biti naš polaznik.

Usvajanje veštine vožnje je dragoceno i svakom učeniku ćemo posvetiti pažnju da mu sve bude objašnjeno. 

Upustite se sa nama u nove izazove. Nećemo Vas izneveriti.