UNESI PROMENU U SVOJ ENTERIJER – IZABERI NOVI TEPIH

Tepisi su vrlo važan detalj uređenja svakog enterijera, te ih otuda treba pažljivo birati – kako bi svojim kvalitetom i estetikom odgovorili našim potrebama i željama. U salonu tepiha Beomoda svako može pronaći podnu oblogu baš po svojoj meri.

ULOGA U PROSTORU

Tepisi su podne obloge koje se postavljaju na parket, laminat, brodski plod, pločice i druge vrste podova, a čija je uloga pre svega zaštitna. Naime, oni štite od hladnoće, ali i pod od oštećenja koja mogu nastati koračanjem ili pomeranjem nameštaja, istovremeno čineći da prostor bude topliji, udobniji, a celokupna atmosfera prijatnija. No, i pored njihove osnovne uloge, vrlo su važan estetski detalj, koji umnogome utiče na stil kompletnog uređenja. Zahvaljujući njima prostoru se upravo može udahnuti specifičan šarm, može dobiti notu jedinstvenosti. Čak i kada su boje neutralne, a nameštaj svedenih linija, upravo su tepisi ti koji daju finalni pečat. Uklopivi u svaki stil, oni su upotpunjujući faktor, bez kojeg svaki prostor može odavati utisak praznine.

MNOŠTVO MODELA

Kako je danas preimućstvo estetske uloge tepiha nad svim drugima, otuda se na tržištu nalazi sve veći izbor modela, različitih oblika, dimenzija, tkanja, napravljenih od mnogobrojnih materijala ili njihovih kombinacija. Tako imamo i pravougaone, i okrugle, elipsaste, tepihe različitih dimenzija, glatke ili čupave, sa resama ili bez njih, te kako jednobojne, u nežnim i neutralnim ili intenzivnim bojama, tako i one sa vrlo neobičnim šarama i motivima – floralnim, geometrijskim, orijentalnim, dečjim. Iako su prirodni, osobito vuneni, vrlo cenjeni i danas, ni oni od veštačkih materijala ne zaostaju kvalitetom. U svetlu šarolikog dijapazona izbora modela, svaki kupac može pronaći baš onaj po meri svoga prostora, po svom ukusu i stilu i u skladu sa svojim afinitetima i navikama. Salon tepiha Beomoda upravo svojom bogatom ponudom pruža široku mogućnost izbora.

ZAŠTO BAŠ SALON TEPIHA BEOMODA?

Ovaj salon je prijemčiv za klijente pre svega zbog svoje raznovrsne ponude, koja je u skladu sa različitim željama i stilovima, te ovde možete naći tepih bilo da je vaš dom u minimalističkom, orijentalnom, izrazito tradicionalnom ili pak vrlo modernom stilu. Pozicioniranje na tržištu omogućava najpre kvalitet, ali i vrlo povoljne cene. U ovoj radnji možete pronaći i vrlo ekskluzivne podne obloge od akrila, ali i mnogobrojne sa dečjim motivima, staze, prostirke, svakako atraktivne modele, različitih boja i dezena i, što je vrlo važno, pristupačnih cena. Zahvaljujući širokom asortimanu, salon tepiha Beomoda postaće vaš sjajni saveznik prilikom uređenja doma, a njegovu ponudu možete pogledati na sajtu i profilima na društvenim mrežama.

ODLUKA KOJA JE VAŽNA

Izbor tepiha je važna odluka jer oni treba da zadovolje mnogobrojne kriterijume – od kvaliteta do atraktivne estetike i lakog održavanja. Pritom, važno je i da budu pristupačni kako bismo se na ovu kupovinu lako i brzo odlučili jer nekada male promene mnogo znače za naš prostor, čineći naš dom lepšim i neobičnijim. Stoga je salon tepiha Beomoda siguran i pametan izbor jer ćete baš tu pronaći podnu oblogu koja će biti otelotvorenje svih vaših zamisli, bez obzira na to da li ste pobornici tradicionalnog ili modernog stila.