U moru istih pronađite pouzdanu Rent a car agenciju

Iznajmljivanje automobila postaje sve popularniji posao kako u svetu tako i kod nas.

Treba pažljivo sagledati sve činioce da vas iznajmljivanje vozila na kraju ne bi skupo koštalo. Najbolju ponudu vozila možete pogledati u Stars- rent a car

Uslovi za iznajmljivanje – čitajte i fusnote!

Ozbiljne agencije nude tipski ugovor koji ćete dobro proučiti. Ne treba vam pravnik, samo 15 minuta vašeg vremena da razumete u ko i u kojim uslovima ima obaveze i snosi odgovornost.

  • Ponuda automobila i cene najma

Ovo je prva stavka koju svako gleda. Cene su upisane za period najma od 24h i vodite računa da li su sa ili bez PDV. Ovde pažljivo birajte automobil prema potrebama, za duže putovanje morate uzeti standardne komfornije verzije a po gradu će vam možda biti dovoljno i neko manje vozilo. Zašto se cene najma za isto vozilo između Rent a car agencija razlikuju objasnićemo kasnije, kroz sistem skrivenih troškova.

  • Depozit kao zaštita za obe strane

Iznajmljivanje automobila bez depozita nije dobra solucija. Bez-depozitno iznajmljivanje automobila privlači klijente, ali se štedi na nekim drugim stvarima  pa gotovo sigurno taj auto ne poseduje kompletno osiguranje, možda nema uslugu pomoći na putu ili ima skrivene troškove pa ćete na kraju možda i skuplje proći.

Depozit je i vama garancija da se kvarovi pokriju bez kasnijeg plaćanja. Depozit za iznajmljivanje vozila varira od starosti vozača i veličine automobila pa se kreće od 200 eura pa do 700 eura za novije modele.

  • Osiguranje

U okviru cene najma najčešće postoji kasko osiguranje u visini depozita. Rent a car agencije nude i dodatno osiguranje uz određenu doplatu. Ipak znajte da ni jedno osiguranje ne pokriva plaćanje parking kazni, kazni zbog neprilagođene vožnje ili štetu koja je nastala tim povodom.

  • Dodatni troškovi

Iznajmljivanje vozila može biti jako skupo ako se ne raspitate za detalje u ovoj stavci. Pa tako, negde postoji doplata za korišćenje zimskih lanaca, negde korpu za krov daju jeftinije negde skuplje, negde je jedno sedište za dete gratis a negde se najam naplaćuje, GPS uređaj kada i kako je obaveza da ga platite…

U dodatne troškove spadaju i vaši posebni uslovi. Možete uz doplatu imati na raspolaganju vozača, mogućnost isporuke automobila na adresi koja vama odgovara, možete uz doplatu i odobrenje napustiti Srbiju…uslove sami diktirate i uz dogovor mnogi će biti i ispunjeni.

Otvorite „četvore oči“

Pretragom „Rent a car Beograd“ izaći će na stotine ponuda. On-line sve proverite kao prvi korak, a potom proverite i koliko godina ta agencija postoji. Možda pročitate utiske klijenata što vam dodatno može pomoći pri odluci. Ako je nešto toliko dobro da je neverovatno – verovatno to i nije istinito. Automobili moraju biti redovno servisirani, prošli sve preglede. Možete slikati auto pre i posle iznajmljivanja kao dokaz da eventualne štete nisu nastale vašom krivicom, mada ozbiljne agencije kakve su mnoge u glavnom gradu – Rent a car Beograd – to rade i same. Poštuju klijenta, njegovo vreme i njegov novac.

Kao i za svaku dobru odluku i ovde je potrebno istraživanje ponude. Kada jednom budete zadovoljni, agencija za iznajmljivanje automobila će imati vernog klijenta, a oni vernost umeju da nagrade na obostrano zadovoljstvo.