Saznajte koji su najatraktivniji modeli satova

Osim osnovne funkcije da pokaže tačno vreme, ručni sat može biti I komad koji naglašava nečiju ličnost. To može biti neki originalni komad ili sat umetničkog dizajna koji poptuno može da zameni nakit. U odabiru sata lako je biti preplavljen mnogim modelima, pa je teško izabrati između ručnog graviranja, kožnih materijala ili satova ukrašenih dragim kamenjem I zlatom. Najbrže sa tržišta nestanu klasični modeli, kao I oni skupoceni I luksuzni.

Vanvremenski model je sat sa kožnom narukvicom

Najprodavaniji modeli su oni jednostavniji, čija je narukvica urađena od kože sa krokodilskim šarama. Brojevi I kazaljke su obično urađene od zlata bilo žute ili ružičaste boje. Iako je reč o klasičnom modelu. Brojevi su malo uvećani I redizajnirani, tako da odišu modernom notom. Druga opcija je da su brojevi označeni samo jednostavnim tačkama ili crticama koje su izrađene od zlata, pa takav izgled naglašava eleganciju. Mali deo koji pokazuje sekunde je obično izdvojen na kućištu sata I posebno uokviren. Kućište je tanje, pa ovakav sat lepo obavije zglob.

Oslikano kućište sata

Ovde je reč o pravoj maloj umetnosti. Ovakav ručni sat je efektan I potpuno dovoljan sam sebi. Uz ovakav model suvišno je nositi narukvicu ili prsten. Kod ovakvih satova, narukvica je obično izrađena od kože I to najčešće u boji. Kućište je uokvireno nekim metalom, zlatom ili srebrom. Ukoliko je unutrašnjost kućišta jednostavnijih ukrasa I šara, oko kućišta obično idu I diskretni kamenčići. Oko brojeva I kazaljki može biti ručno oslikan neki motiv, detalj ili kompletna mala slika. Sat oslikan ručno može biti savršen poklon, koji priča svoju priču.

Sat od plemenitih metala izraz luksuza

Jedan od najpoznatijih brendova satova je svakako prepoznatljiv ne samo po svom logou, nego I po satovima izrađenim od zlata. Zlatni satovi su za mnoge jedini satovi za koje bi izdvojili novac. I naravno, ta suma je pozamašna. Mnogi će reći da je sat samo sat I tu je da nam pokaže tačno vreme. Međiutim, upravo satovi od zlata ili dugih plemenitih metala su za neke način da pokažu svoju različitost I status. Sat luksuznog brenda će jednostavno naglasiti svaku odevnu kombinaciju I neće trpeti dodatni nakit blizu njega, osim ako se pažljivo uklopi. Prednost zlatnih satova su u tome što su jedna od sigurnih investicija čija vrednost vremenom može samo rasti, kao I da se prilkom svakog grebanja mogu ispolirati. Ovo su dugovečni komadi koji, ako ne pretrpe velika oštećenja, mogu izgledati netaknuto godinama, pa čak I decenijama.

Prodaja satova je konstantna tokom cele godine

Ovo pokazuje sama činjenica da je sat uvek pravi poklon bilo za sebe ili za dragu osobu. Tu se ne pravi razlika da li je u pitanju Nova godina, Božić ili Dan zaljubljenih. Mnogi se odlučuju da važne datume obeleže ovim poklonom. Ako u se u pretraživač unese prodaja satova kao rezultat će najčešće izaći najprodavanija tri modela. Za stariju, ozbiljniju populaciju je sat retro dizajna sa modernism detaljima. Za dame je uvek pravi izbor metalna narukvica I nekoliko cirkona ili drugog kamenja. Tinejdžeri I mladi će se najpre odlučiti za smele I avangardne satove jakih boja I upečatljivog dizajna.