Pet muških modela patika za jesen

Muskarci, gotovo kao i žene, mnogo pažnje posvećuju stilu, iako to ne žele da ističu. Postoje i oni muškarci koji su mnogo više opterećeni odevanjem i izborom odevnih komada od žena.

Naravno da je moda uzbudljiva i ženama i muškarcima jednako i da bar u jednom trenutku želimo da nosimo ono što je u trendu. Kao i kada su u pitanju jakne za jesen, ili neki drugi odevni komad, tako i kada su muške patike u pitanju, tu se situacija ne menja preterano iz sezone u sezonu, ali ipak je uvek zanimljivo pažnju posvetiti onim jedinstvenim modelima koji se nađu na našem tržištu.

Air max nike patike

Definitivno patike koje su i dalje veoma popularne i kojima je jednostavno teško odoleti. Air Max Nike patike, odgovaraju kako muškarcima, tako i ženama. One su vrlo udobne, i našem stopalu zaista prijaju.

To je jedan od  razloga zašto bi trebalo da se odlučite za air max Nike patike, drugi razlog jeste svakako taj što su one i ove jeseni u trendu. Svi oni koji ne žele da eksperimetišu mogu da se odluče za crne patike. Međutim, oni koji su spremniji da u jesen uđu sa malo više odvažnosti, trebalo bi da se odluče za air max Nike patike u boji.

Adidas superstar

Opušteno ući u jesen, znači svoje odevne jesenje kombinacije ukomponovati sa muškim patikama marke Adidas, model Superstar. Ovaj model muških patika je veoma tražen. Ipak, ne treba zanemariti i ogromnu potražnju ženskih patika marke Adidas, istog modela. S obzirom da osim u veličini ne postoji preterano velika razlika između ženskih i muških patika ovog modela, onda se parovi često odlučuju da kupe iste i na taj način se uklope.

Ukoliko je vama to zanimljivo i volite takav fazon da se uklapate sa devojkom, onda su upravo ove adidas patike prava odluka da joj za sledeću priliku kupite i poklonite.

Nike zoom kd

Model ovih muških patika definitivno morate kupiti bar jednom u životu. One su zaista posebne i veoma upečatljive, a vrlo lako se uklapaju i doprinose celokupnom stajlingu. Može se dogoditi da vam se u ovom trenutku ne dopadaju, međutim, izvesno je da će vas posle određenog vremena vrlo zainteresovati.

Kada budete videli ove muške patike na nekom drugom, možda ćete ih i vi poželeti, jer jednostavno odlično izgledaju na muškoj nozi. Ako želite da ove muške Nike patike budu još efektivnije, onda bi bilo dobro da izaberete model u crvenoj boji. Za one odvažnije naravno, tu su i modeli muških patika u raznim drugim bojama.

Nike revolution 3

Verovatno jedan od najpopularnijih modela. Jednostavne Nike patike, koje se verovatno najviše prodaju u crnoj boji, izbor su mnogih muškaraca. Ove muške patike su veoma udobne i mogu se vrlo lako uklapati u sve kombinacije, a posebno su dobre za one pripadnike muške populacije koji ne vode računa o sklapanju boja i odevnih kombinacija, jer u ovom slučaju nikako ne mogu da pogreše. Iako ih ima u više boja, ipak su najpoznatije u crnoj i mi vam savetujemo da imate u vašem cipelaru bar jedan model ovih ili sličnih muških patika, jer su univerzalne stvari uvek potrebne.

Adidas pro play 2

Adidas Pro Play 2 će ove jeseni biti popularne upravo iz tog razloga jer su duboke i jer će vam u njima biti toplo. Pored celokupnog izgleda morate razmišljati i o udobnosti muških patika, ali i o njihovoj funkcionalnosti. Pored toga što su Adidas patike vrlo udobne i u trendu, one će vam biti veoma korisne kako biste pregurali hladnu jesen.