Kreativni pokloni koji će obradovati svaku ženu

Ako želite da obradujete nekim poklonom vama dragu ženu  možda je pravo rešenje da taj poklon bude nesvakidašnji i kreativan. Mi smo sastavili listu kreativnih poklona, a vi možete izabrati neki od njih. 

Pravi poklon za vašu ženu

Ako želite da obradujete svoju ženu nekim poklonom to može da bude i donji veš. Izaberite neki lepi komplet brusa i gaćica koji će vašu ženu obradovati i učiniti da se oseća lepo. U radnji sa donjim vešom možete da zamolite radnicu da vam pomogne u odabiru savršenog kompleta. Naravno, ako je vaša lepša polovina poslovni tip žene onda su rokovnici odličan izbor. Rokovnici za poklon sa vašim inicijalima ili inicjalima njoj bitnih osoba može biti jako zanimljiv poklon.

Crtež za mamu

Najlepši poklon od deteta za mamu je crtež koji ona može da čuva. Niko ne očekuje od deteta da ima para da kupuje skupocene poklone tako da će crtež biti savršen poklon od ćerke ili sina. Možete da napravite šalu i da, ako ste već odrasla osoba ipak nacrtate mami neki crtež i poklonite joj. To će je sigurno nasmejati, oraspoložiti i vratiti u vreme kada ste bili mali. 

Cveće od papira

Ovo uglavnom prave vaspitači sa decom u vrtiću za njihove mame, ali i vi možete da uradite kod kuće za vama dragu osobu. Nije uopšte teško samo vam treba papir u boji i još nekoliko stvarčica. Najbolje bi bilo da nađe snimak o tome kako to da napravite i sve će vam biti jasno. Pratite snimak i možete da napravite papirni buket cveća. 

Poklonite edukativni kurs ili vaučer

Ako znate šta je vaša sestra, devojka, žena ili majka oduvek želela da nauči, a nikako nije imala vremena ili novca sada je pravo vreme da joj to i poklonite. Nađite kurs koji bi je interesovao, prijavite je i uplatite. To može da bude i internet kurs koji ona može da pohađa kada god je slobodna. Odlična ideja da pomognete u usavršavanju vaše drage žene! Takođe, ako ne želite da pogrešite i kupite ono što joj se neće svideti uvek je dobra ideja u uzmete vaučer u parfimeriji gde najčešće ide. Ona će tako moći da kupi sve što joj je potrebno od šminke, parfema i nege kože i kose. 

Unikatni poklon u štampariji

Možete da odete u neku od vaših lokalnih štamparija ili firimi kojima su izrada promo materijala kao što su izrada zastava po želji i slično, delatnosti kojima se bave i poručite da vam se na šolji koju ste poneli sa sobom napiše nešto lepo za vašu ženu ili devojku. Možete čak i da izaberete neku lepu zajedničku sliku i u štampariji zamolite da je stave na šolju. 

Sada kada ste pročitali ovaj članak nadamo se da smo vam pomogli i da ste našli dobru ideju za poklon za 8. Mart. Setite se, da dan žena može da bude i svaki dan, pa ovo možete pokloniti vašoj ženi čak i da nije praznik!