Kerastase šampon kao osnova zdrave i lepe kose

Nega kose je jedna posebna i kompletna nauka čije su tajne decenijama bile rezervisane samo za profesionalce. Previše žena se do sada naviklo na to da im ni jedan tretman ili preparat neće pružiti isti nivo nege kao što će to uraditi frizer u salonu. Ipak on ima posebne, čarobne sastojke koji kriju naročitu magiju jake, sjajne i savršeno poslušne kose. Zahvaljujući francuskom brendu Kérastase, to nije tačno već gotovo pola veka. Milioni žena širom sveta mogu uživati u luksužnim kućnim tretmanima, ali i svoju svakodnevnu rutinu nege kose podići na viši nivo uz profesionalne linije za negu svih tipova kose. 

Svaki tretman kose počinje šamponom. Iako se njegovom izboru poklanja manje pažnje nego izboru maske ili ulja za kosu, činjenica je da je kvalitetan šampon podloga za delovanje svakog narednog proizvoda. Kérastase šampon je upravo to- pravi temelj za potpunu negu koja daje vidljive rezultate, kako u poboljšanju zdravlja svake vlasi, tako i u generalnom izgledu kose. Kérastase šampon je proizvod koji u sebi nosi tajnu tradicionalno negovanog izgleda Francuskinja i nove tehnologije koje nemaju alternativu.

Kérastase šampon kao kupka za svaki tip kose

Nema žene koja se nije uverila da univerzalni šampon ne postoji. Na kraju krajeva, svaki tip kose je jedinstven, pa zahteva i poseban, natročito prilagođen tip nege. Upravo ta ideja je u Kerastase šampon utisnula individualni pečat ovog luksuznog, a priuštivog brenda. Bilo da se radi o nezi kovrdžave, neposlušne kose ili vlasi koje su prethodno tretirane farbom ili nekom drugim hemikalijama, Kerastase šampon je odgovor za probleme koje drugi, komercijalni proizvodi prethodno naprave. Tako će zahvaljujući tehnologiji rastvaranja nečistoća, umesto uobičajenog polovičnog spiranja, kosa biti jača i sjajnija, a opet lagana, bez osećaja dodatne težine. Uz takav način pranja, Kerastase šampon čuva prirodni sebum kože glave, pa se kosa neće dodatno mastiti. 

Ono što ove šampone izdvaja i čini jedinstvenim jeste vazdušasta tekstura od koje se pravi lagana i bogata pena. Ovakva formula obezbeđuje nežno čišćenje i potpuno ispiranje proizvoda iz kose. Uz to, šamponi ovog brenda su termoaktivni, što znači da će toplota aktivirati sastojke i pomoći im da deluju. Kerastase šamponi su spoj hranjivih ulja koji dubinski revitalizuju dlaku i laganih formula koje obezbeđuju da kosa bude hidrirana i zaštićena od spoljašnjih uticaja. Ova jedinjenja, koja “zatvaraju” dlaku i zadržavaju sve hranjive materije unutra, a one štetne van, su naročito korisna u Kerastase šamponu namenjenom farbanoj kosi.

Kako do Kerastase proizvoda?

Tretmani Kérastase brenda se u Srbiji mogu pronaći u online prodavnicama i bolje opremljenim frizerskim salonima. Ipak, u ovim nestabilnim vremenija je Kérastase online prodaja mnogo sigurnija i praktičnija opcija. Uz to, svaki proizvod dolazi na kućnu adresu, jednostavno i brzo. Kérastase online prodaja takođe daje mogućnost da se svaki pojedinačni proizvod detaljno prouči, kako bi korisnice bile sigurne da su pronašle baš onaj koji im je potreban. Svaki Kerastase šampon dolazi sa detaljnim spiskom sastojaka, pa je lako izabrati onaj koji će pružiti svakom tipu kose vrhunsku negu. Kérastase online prodaja se odvija na sajtovima koji se bave distribucijom ekskluzivnih proizvoda za negu najpoznatijih svetskih brendova. Dodatno, Kerastase šampon se može pronaći kao pojedinačni proizvod, u sklopu linije proizvoda ili u poklon pakovanju.