Kako upotrebom nove tehnologije možete značajno unaprediti svoje poslovanje?

Današnje poslovanje se ne može zamisliti bez primene savremenih tehnologija. Kako biste bili u korak sa 21. vekom i uspešno poslovali, potrebno je da pratite tehnološka rešenja i aktuelna dešavanja i na taj naćin obezbedite vašu atraktivnost na tržištu.

U narednim redovima, potrudicemo se da vam predstavimo neke od benefita korišćenja savremene tehnologije koja može unaprediti vaše poslovanje i osigurati vašu konkurentnost na domaćem i stranom tržištu. 

Provera broja sašije obezbeđuje sigurnost vašeg automobila

VIN – vehincle identify number odnosno broj šasije motornog vozila predstavja jedinstveni broj koji vozilo dobija prilikom proizvodnje. Čini ga kombinacija 16 brojeva i slova i postavlja se na mesto koje je zaštićeno od spoljnih uticaja, poput vode, prljavštine… Svaki od brojeva i slova govori o određenoj karakteristici vozila, tj da li je putničko ili teretno vozilo, koji motor poseduje i slično. 

Danas, zahvaljujući savremenim tehnologijama i različitim bazama podataka možete dobiti širok spektar informacija o automobilu koji posedujete. Potrebno je da znate pravi, originalni broj šasije kako biste dobili informacije o pređenim kilometrima vozila, podatke o poslednjem vlasniku vozila, opremi koju poseduje i slično. 

Zahvaljujući uređaju koji se na našem tržištu može pronaći kod https://www.cpsecurity.rs/ pod imenom Regula 7505M koji možete se izvršiti provera broja šasije. Ovaj uređaj na nerazorno ispituje metalnu površinu i vrši proveru broja šasije, odnosno utvrđuje da li je broj šasije autentičan ili je tokom vremena prepravljan. Uređaj se nalazi u zaštitnom kućištu u kome se nalaze: USB uređaj za magnetno snimanje, komplet alata za magnetno kopiranje, spektralnu luminescentnu lupu Regula. 

Ukoliko ste vlasnik kompanije za iznajmljivanje i lizing automobila, ili pak posedujete auto servisni centar i svakodnevno radite sa velikim brojem automobila ovaj proizvodće naći pravu primenu u vašem poslovanju.

Savremena evidencija radnog vremena

CP Securitynudi sistem pod nazivom My Work  koji obezbeđuje detaljan uvid u efikasnost radnog vremena zaposlenih kompanije koja ga koristi.

My Work sistem se od nekoliko komponenti: ID kartice koje poseduju svi zaposleni, ID čitač kartica kojih registruje vreme koje zaposleni provede na svom radnom mestu i na osnovu kojih se formiraju različiti izveštaji. Pored ova dva elementa tu su i CLOUD WEB aplikacija, Android i IOS mobilna aplikacija pomoću kojih rukovodstvo kompanija može pristupiti izveštajima u svakom trenutku, i na bilo kom mestu. 

Zahvaljujući ovom sistemu evidencije radnog vremena, u svakom trenutku imaćete pouzdane i tačne informacije o dolasku vaših zaposlenih na posao kao i o njihovom odlasku sa radnog mesta, kao i o dužini njihovih pauza. Evidencija radnog vremena obezbeđuje izveštaje koji sadrže različite parametre, prilagođene vašim poslovnim potrebama, na osnovu kojih možete planirati vaše kratkoročne i dugoročne poslovne poteze i organizaciju rada vaše kompanije. Sistem nudi dva jednostavna izveštaja: crveni i zeleni. Crveni izveštaj vas obaveštava o tome ko napušta posao pre kraja radnog vremena, kasni na posao ili prekoračuje vreme predviđeno za pauzu. Zeleni izveštaj pokazuje podatke o zaposlenima koji su došli ranije na posao ili su radili prekovremeno dana za koji tražite izveštaj.

Ovakva vrsta evidencije radnog vremena je pogodna i za kompanije koje imaju nekoliko zaposlenih kao i za one sa nekoliko hiljada zaposlenih.