Kako svojoj devojci ulepšati jutro

Devojke su poznate kao veoma romantične duše. Njima se svakako pripisuje nežnija, krhkija i romantičnija priroda, te bi zato idealno bilo da ih muški deo populacije mazi i razmazi i naravno da im pruži to što žele, jer, većina njih smatra da zaslužuje najviše i najbolje za sebe.

Svaka devojka, htela to da prizna ili ne, obožava da joj momci poklanjaju pažnju. Bilo da ste u dugoj i stabilnoj vezi ili ste se tek upoznali i započeli romansu, devojke vole da im svaki dan bude prepun vaše pažnje, da znaju da mogu da vas pozovu u bilo koje doba, da ste im dostupni za lepe reči, za slušanje i za smeh.

Iako imaju drugarice i često su u modernoj eri dovoljne same sebi jer su i te kako sposobna bića, žene ipak uz sebe zahtevaju pravog muškarca, sposobnog, zaštitnički nastrojenog, koji će ih braniti, čuvati i štititi, ali i onog koji će biti uz njih kada im je teško, da kažu po neku lepu reč ili pak posluže kao rame za plakanje.

Buditi se uz osobu koju volite svakog jutra je najlepša stvar koja može da vam se dogodi. Nema ničeg lepšeg nego kada je prvo što vidite kada otvorite oči, vaša lepa voljena lepša polovina.

Vaša zajednička jutra ne moraju počinjati užurbano, pripremajući se za radni dan i poslovne obaveze. Ukoliko se samo malo potrudite, od bilo kakvog običnog jutra vi možete napraviti pravu bajku za vašu dragu, bilo da napolju greje sunce, ili je kišovito i pada sneg.

Za početak, možete za vas i za nju pripremiti toplu jutarnju kafu koju ćete joj doneti u krevet i koju ćete zajedno popiti. Sa druge strane, ukoliko ste se probudili ranije možete joj pripremitii kakav lagani doručak u vidu dvopeka, jaja i salate, ili pak skoknuti do pekare niz ulicu i nabaviti tople kroasane i đus. Zatim se, dok ona još spava ušunjajte u krevet i iznenadite je zajedničkim doručkom.

Možda deluje kao fraza i za neke muškarce prosto je nepojmljivo da to urade, ali cvet koji momci devojkama daju na poslužavniku uz serviran doručak ili ostavljaju na jastuku u filmovima, vašu dragu može toliko obradovati i izmamiti joj osmeh da će čitav dan biti radosna i nasmejana. Momci, ne zaboravite, ovim se možete i iskupiti ukoliko ste nešto malo zabrljali prethodnog dana.

Ukoliko pak niste u mogućnosti da se probudite uz svoju dragu, možete joj slati ljubavne poruke za dobro jutro. Par nežnih reči ili poneki lep stih zasigurno će je kupiti jer će znati da mislite na nju čim otvorite oči i započnete svoj dan. To će zasigurno oboma obezbediti puno pozitivne energije tokom čitavog dana.

Pošaljite joj kakvu lepu pesmu za dobro jutro, veselu ili ljubavnu nežnu baladu. Pošaljite joj vašu zajedničku sliku, ostavite poruku na sekretarici ili telefonu da planira zajednički ručak, bioskop ili večeru sa vama.

Postoji mnogo načina na koje možete oduševiti voljenu osobu, bez obzira da li ste već dugo zajedno ili je potrebno da je osvojite. Možda su baš ovi trikovi veoma bitni da pokušate da osvojite njeno srce. Poklonite joj puno pažnje, pokažite joj da je za vas jedinstvena i jedina i imaćete ljubav za ceo život.