Kako spremiti dobru zabavu kod kuće

Ako vam se bliži rođendan, proslava godišnjice braka, diplomskog ili jednostavno želite samo da napravite dobru zabavu kod kuće za sebe i svoje prijatelje, a niste sigurni da li ćete uspeti sami, evo nekoliko korisnih saveta o čemu biste sve trebali da povedete računa, kada je organizacija kod kuće u pitanju.

Ono o čemu treba brinuti jesu proctor, hrana, muzika, piće i odeća. Ako pak  niste dovoljno sigurni da ćete uspeti sami organizovati proslavu kod kuće, tu je keteringa usluga da o svemu povede računa umesto vas. Oni su zaduženi za sve ono o čemu je vama teško da brinete ili vas jednostavno opterećuje pa niste ni zainteresovani. Evo pet stvari o kojima se treba voditi računa:

Prostor

Možda jedna od najvažnijih stavki kada je proslava kod kuće u pitanju, jeste prostor i organizacija istog. Treba voditi računa da se obezbedi dovoljan prostor za igru. Ako imate lomljivih predmeta odložite ih negde, nameštaj je teško izbaciti, ali možete prekriti najlonom kako se ne bi oštetio. Tepihe možete skloniti, da bi ljudi mogli ulaziti obuveni.

Hrana

Kada je hrana u pitanju, ona je nezaobilazna na svakoj proslavi. Ako vam je opterećenje da pripremite za veći broj ljudi, uz ketering uslugu možete potpuno biti mirni da će je pripremiti na pravi način. Lagani kanapei, brusketi i ostali sitni zalogajčići su uvek dobrodošli, posebno na kućnoj proslavi i uz koju čašu vina više.U ponudi možete imati i nešto od grickalica, jer se one uvek jedu na kućnim zabavama.

Muzika

Jedan od važnijih faktora dobre zabave, jeste muzika i njoj se svakako morate posvetiti. U zavisnosti o vrste proslave i društva, vodite računa o odabiru. Ipak danas je tu internet, ju tjub i radio, pa samim tim problema sa muzikom nema. Ipak ne zaboravite das u svačiji ukusi različiti i samim tim drugačiji, pa odaberite što raznovrsniju muziku, kako bi za svakoga bilo po nešto. Za svaki slučaj, upozorite komšije i zalepite obaveštenje na ulaznim vratima, ako živite u zgradi, i izbegnite eventalne neprijatnosti.

Piće

Kako bi zabava bez pića i bila moguća? To je nekako apsolutno nezamislivo. Važno je imati u ponudi što raznovrsnije vrste pića, kako alkoholnog, tako i onog bezalkoholnog, kako bi potrebe svih gostiju bile zadovoljene. Ako niste u stanju da razmišljate i vodite računa da li ćete svačiji ukus zadovoljiti, odlučite se za ketering i oni će vam pomoći oko svega.

Odeća

Ako pravite zabavu kod kuće, to ne znači da se ne trebate dobro obući. Ipak, postoji način da cello veče bude što smešnije i interesantnije, pa možete organizovati tematsku žurku i uživati u određenim odevnim kombinacijama, kako vas, tako i vaših prijatelja. Ono što je važno napomenuti, neka vam fotoaparat bude u blizini, jer takvo otkačeno veče mora se zabeležiti kako bi ostalo u sećanju.

Verujemo da vam ovih nekoliko saveta mogu biti od velike koristi kada je priprema zabave kod kuće u pitanju, a isto tako ako mislite da ne možete sve sami ili jednostavno nemate vremena za to, obratite se ketering usluzi i uživajte.