Kako prepoznati dobrog stomatologa i dobru ordinaciju

Proces potrage za dobrim stomatologom može da potraje. Ali, opet ne bi trebalo ni previše da se oduži kako ne biste zakasnili kod njega. Neki stomatološki problemi zahtevaju brzu reakciju i ukoliko ona nije blagovremena, sebi možete da napravite pakao. Zbog toga bismo vam skrenuli pažnju na Stomatološku ordinaciju Panakeia, u čijem timu se nalazi čak 6 lekara različitih specijalnosti, u prvom redu stomatologije, oralne hirurgije i paradontologije. Tim upotpunjuju i medicinske sestre, koje vam mogu rešiti brojne nedoumice. Svi članovi tima permanentno se usvaršavaju i posećuju brojne seminare na kojima nadograđuju svoja znanja.

Stomatološka ordinacija Panakeia – boginja lečenja

Stomatološka poliklinika Panakeia ime je dobila po Panakeii, grčkoj boginji lečenja, koja je bila ćerka boga medicine i boginje ublažavanja bola. Osim toga, ovo ime nosi i lek koji je namenjen svim bolestima. Svojevrsan eliksir. Takođe, Panakeia je i vrsta leptira koji upozorava ostale leptire na opasnost. U ovom simboličnom imenu sadržana je i poslovna deviza ordinacije. Stručni tim osim što vam ublažava bol, brine se i o prevenciji, tačnije čuva vas od opasnosti. Bez obzira da li će Stomatološka ordinacija Panakeia biti mesto gde ćete dolaziti na rutinske preglede, popravke zuba ili operacije, vrlo je važno da imate poverenja u lekara, a to je nešto na čemu počiva ova ordinacija.

Ne prilagođavajte se ordinaciji, neka se ona prilagodi vama

Dobra stomatološka ordinacija trebalo bi da bude dostupna i da je možete posetiti i nakon radnog vremena. Iako mnogi biraju stomatologa samo na osnovu toga što žive u blizini, dosta je važnije koliko je sama ordinacija fleksibilna i spremna da vam izađe u susret. U stomatološkoj ordinaciji Panakeia uvek se trude da pacijentima izađu u susret, a kada su u pitanju hitne situacije, gotovo uvek se ugovori pregled. Pacijent je uvek na prvom mestu. 

Važna ordinacija, ali je još važniji stomatolog

Stomatološka ordinacija Panakeia poseduje savremenu opremu i veoma vodi računa o higijeni. Tokom rada koriste najsavremenije stomatološke materijale, vodeći računa o sterilizaciji i higijeni. I to su vrlo značajne stvari kako biste se osećali sigurno kod stomatologa. Ali da biste se osećali i prijatno, vrlo je važno da nađete zajednički jezik sa stomatologom. Ukoliko se osećate loše u njegovoj blizini, ili se možda plašite ništa vam to ne može kompenzovati. Stomatološka ordinacija Panakeia ima tim koji vam uvek može dati odgovore na vaša pitanja i razumeti vaše brige. Uvek su spremni da vas saslušaju i uzmu u obzir stanje u kom se nalazite.

Dental turizam

Jedna od osnovnih prednosti Stomatološke ordinacije Panakeia jeste to što su uspeli da spoje stomatologiju sa turizmom. Tako pružaju usluge ljudima koji žive u zemlji gde su stomatološke usluge preskupe i koji po povoljnim cenama dolaze na stomatološke tretmane u Beograd. Osim toga pomažu turistima u transportu sa aerodorma i pronalasku hotela u njihovoj blizini, kako bi se što manje vremena gubilo. Usluga ni malo ne zaostaje po kvalitetu za onom koju pružaju stomatolozi sa  zapada. Naprotiv, zahvaljujući savremenoj opremi i procedurama, za dosta nižu cenu može se dobiti ista usluga. Samo je potrebno pozvati telefonom, a moguće je zakazati i mejlom. O svemu ostalom pobrinuće se tim ordinacije.