Kako odabrati idealni poklon za useljenje

 

Odabrati poklon za useljenje nije lako – treba da iskombinujete budžet koji imate na raspolaganju, stil onoga kome kupujete poklon i da razmislite da li će vaš poklon imati svoje mesto u stanu. Ipak, uz nekoliko trikova ćete zasigurno pronaći savršeni poklon i oduševiti nove vlasnike. Treba da imate na umu da ne kupujete za sebe kako biste bili sigurni da će ono što odaberete biti pravi poklon koji će se savršeno uklopiti i oduševiti vlasnike.

Dekupaž u stilu

Dekupaž tehnika je sve rasprostranjenija i mogu se pronaći brojni proizvodi koji su ukrašeni na ovaj način. Raspitajte se kod vlasnika o bojama koje su koristili u stanu, stilu koji su imali na umu pri uređivanju stana kako biste znali šta će im se svideti. Od korpi za hleb, ukrasnih kutija, držača za salvete i poslužavnika, nema šta neće izgledati lepo u novom stanu. Kako biste bili sigurni da će vaš poklon biti pravi pogodak, odaberite jedan stil kojim će svi predmeti biti ukrašeni kako bi se dovoljno slagali ali i razlikovali.

Pomoć u kuhinji

Stvari koje su praktične su obično one kojih se poslednjih setimo pa tako ili nikada ne dođu na red ili uvek odlažemo njihovu kupovinu. Upravo zato će stvari za kuhinju poput daske za serviranje, stalka za knjigu sa receptima ili ukrasni podmetač za odlaganje telefona biti praktičan, ali i elegatan poklon koji će oduševiti sve prisutne. Ako osoba za koju tražite poklon ima strast prema hrani ili piću, pronađite kutiju za odlaganje čajeva, držač za kapsule za kafu ili set za serviranje određene vrste hrane koji će sigurno naći svoje mesto u kuhinji već od prvog dana. Tabla na koju će moći da pišu podsetnike i meni za sutrašnji dan će biti omiljena stvar u kuhinji.

Dekorativni predmeti

Nijedan stan nije potpun bez dekoracije i to je često ono što novi vlasnici ostave za sam kraj pa često i zaborave na te sitnice. U zavisnosti od vašeg budžeta, stvari poput svećnjaka, dekorativnih slika i ramova za slike su pravi odabir za savršeni poklon za useljenje. Kada su u pitanju veliki izbor i brza dostava, pronađite najbolju ponudu koju nudi Shoppster i na jednom mestu pronađite sve ono što će vam biti potrebno za pronalazak i pakovanje poklona.

Set šolja ili čaša

Ako osoba kojoj kupujete poklon voli da organizuje proslave i druženja, pronađite set vinskih čaša koji će odgovarati vrsti vina koju najviše voli da pije. Postoje i setovi koji sadrže nekoliko vrsta čaša kako bi svi entuzijasti mogli da uživaju u svom omiljenom piću. Šareni ili pastelni i svedeni setovi šoljica za kafu će izmamiti osmeh svima onima koji vole da se razbude uz jutarnju kafu na miru, a uz to često dolaze i razne posudice koje su praktične za slatkiše, mleko i šećer.

Kutije, kutijice i još kutija

Od kutija za maramice za koje nećete znati da imaju baš tu namenu do ukrasnih pletenih kutija koje se mogu upotrebljavati u bilo kojoj prostoriji, ne postoji dovoljan broj kutija koje jedna osoba može da ima. Trenutno, prednost imaju pletene kutije u svim oblicima i veličinama jer su vrlo praktične i lako se uklapaju u prostor. Kako biste upotpunili poklon, u ove korpe možete spakovati domaće proizvode poput zimnice, prirodne kozmetike ili organizera koji će novim vlasnicima biti preko potrebni u prvim danima u novom prostoru.

 

Ukoliko posvetite malo pažnje odabiru poklona, možete usrećiti svoje prijatelje ili porodicu i dodatno im ulepšati novi prostor. Ukoliko želite da budete sigurni da će vaš poklon biti pravi pogodak, napravite uži izbor pa se posavetujte sa novim vlasnicima šta bi želeli u svom novom domu. Na taj način ćete biti sigurni da je ono što im poklanjate savršeno za njih , a i oni će ceniti vašu pažnju.