Dolly Bell restoran u Beogradu – Mjesto koje će da oživi vaša čula

Kalemegdan, spomenik Stefanu Nemanji, Ušće, Knez Mihailova ulica, hram Svetog Save… Sve su ovo poznate turističke atrakcije glavnog grada Srbije – Beograda.

Beograd je definitivno jedna od lokacija koju morate posjetiti bar jednom u životu. Zaista je raznovrsna turistička ponuda i za svakog se može naći po nešto. A restorani su definitivno jedna od poznatijih atrakcija u Beogradu i svaki restoran, kafana ili splav pričaju svoju priču.

Ista je situacija i sa restoranom o kome ćemo danas pričati. Dolly Bell restoran je veoma brzo nakon otvaranja postao jedna od omiljenih lokacija svih Beograđana, ali i lokacija koju posjećuju turisti koji dođu u glavni grad Srbije.

U ovom tekstu vam donosimo sve što treba da znate o ovom restoranu u Beogradu.

Pa krenimo.

 

Šta treba da znate o Dolly Bell restoranu?

Dolly Bell se nalazi na Novom Beogradu iza novog Mercatora i jeda je od najpoznatijih restorana u Beogradu. Tačna adresa je Bulevar Mihajla Pupina 165b. Svi koji vole ukusnu i kvalitetnu hranu, dobru atmosferu i muziku rado posjećuju ovo mjesto. 

Danju restoran, Dolly Bell se naveče pretvara u bar u kojem se održavaju svirke uživo i gdje gostuju poznati domaći bendovi.

Što se tiče cijena, one su veoma povoljne što je veoma iznenađujuće za jedno mjesto koje je ovoliko poznato. Štaviše, cijene u Dolly Bell restoranu nisu veće od drugih sličnih mjesta u Beogradu.

Što se tiče enterijera, Dolly Bell je kombinacija opuštene atmosfere i moderno namještenog i opremljenog objekta. Postoje visoki i niski stolovi, a sve stolice su tapacirane. Gostima su takođe na raspolaganju i mjesta za šankom i separei.

 

Kakva je ponuda hrane i pića u Dolly Bell restoranu?

Dolly Bell restoran je ustvari gastro pub. Tokom dana, na ovom mjestu možete da probati razne gastronomske specijalitete poput omleta ili muslija koje možete jesti za doručak, pa do burgera, pasti i rižota, čorbi i mnogih drugih jela koje možete jesti za ručak ili večeru. Takođe, na raspolaganju su vam i razni deserti iz domaće i internacionalne kuhinje. 

Što se ponude pića tiče, i ona je raznovrsna. U ponudi su razni čajevi, kafe, svježe cijeđeni sokovi, vode, gazirani i negazirani sokovi, vina, rakije, vodka, cideri, konjak i druga žestoka pića, kokteli i piva.

Dolly Bell restoran – Radno vrijeme i rezervacije

S obzirom da je ovo restoran i bar, Dolly Bell je otvoren od 8 ujutru pa sve do 2 sata iza ponoći. Prostor može da primi oko 200 ljudi, i s obzirom da je ovo mjesto popularno i da je potražnja za stolom velika, najbolje je da napravite rezervaciju prije nego što dođete.

Rezervacije možete da napravite na nekoliko načina:

  • Putem broja telefona istaknutog na njihovim društvenim mrežama
  • Putem korisničkog call centra na neki od ovih brojeva telefona: 63 33 33 44 ili +381 63 34 34 33
  • Online preko platforme Beograd noću
  • Preko aplikacije Beograd noću, preko koje možete da ostvarite brojne pogodnosti

 Što se tiče rezervacije mjesta, u Dolly Bell restoranu niste uslovljeni minimalnom količinom nova koji treba da potrošite da biste napravili rezervaciju. Ukoliko u Dolly Bell dolazite naveče, bićete smješteni za svoj sto u zavisnosti od toga da li želite da večerate ili želite i da popijete piće.

Zaključak

Svi znamo da je Beograd mjesto koje nudi veliki broj restorana i klubovi, i da u tom pogledu može da zadovolji razne ukuse. Restorani Beograd su među najpoznatijim restoranima na ovim prostorima, i svi žele da ih psojete bar jednom dok su u Beogradu. 

Ista je situacija i sa restoranom Dolly Bell. Ovaj restoran i pub je odlična opcija ukoliko želite da uživate u ukusnoj hrani, opuštenoj atmosferi i dobroj muzici. A povoljne cijene u ovom restoranu su još jedan od razloga zbog kojih ga morate posjetiti. Garantujemo vam da se nećete pokajati.