Beč – grad muzike i raskošne lepote

Grad na lepom plavom Dunavu već je uveliko poznat po svojoj istoriji, arhitekturi, kulturnoj baštini i prelepim muzejima i dvorcima, ali i klasičnoj muzici i kulturi za prave ljubitelje opere i baleta. 

Grad velikih kompozitora – Šuberta, Betovena, Mocarta, Hajdna, Štrausa koji su ostavili neizbrisiv trag u klasičnoj muzici, opušta sva vaša čula i zavodi vas svojom lepotom i kulturom. Osim muzike, Beč je poznat i omiljen grad među svim ljudima istančanog ukusa, koji žele da uživaju u dobrom vinu i kafi, ali i poznatoj Zaher torti i Mocart kuglama i drugim poslaticama. Poseban užitak predstavlja poseta najlepšem i najuređenijem zoološkom vrtu, ali i uživanje u panoramskom pogledu sa 65 m visokog Točka u javnom parku Prateru. 

Kroz istoriju, Beč je bio sedište kulture i nauke i imao veliki uticaj i na Srbiju. I danas je ovaj austrijski grad veoma privlačan našim ljudima za život, rad, studiranje, ali i za turističke posete. 

Udobnost putovanja korišćenjem usluga kombi prevoza

Bilo da studirate, radite ili ste u poseti prijateljima i familiji u Beču, dobra saobraćajna povezanost sa Beogradom i drugim gradovima u Srbiji je od izuzetne važnosti. U današnje vreme kada je komforno i sigurno putovanje postalo imperativ zbog trenutne zdravstvene situacije u celom svetu, više pažnje posvećujemo odabiru takvog prevoznog sredstva koje nam može obezbediti brzinu, sigurnost, privatnost i udobnost. 

Autobusi su nesigurni vid transporta u zdravstvenom smislu i obuhvataju prevoz većeg broja ljudi. Vožnja automobilom, ukoliko ga posedujete, sigurnija je varijanta prevoznog sredstva za vas i vaše najmilije. Međutim, vožnja automobila je najnapornija samim vozačima, koji u svakom trenutku moraju da budu odmorni i skoncentrisani na put i da se prilagođavaju uslovima putovanja. 

Ukoliko želite da uživate u svom putovanju i ne zamarate se organizacijom puta, najbolje i najpovoljnije rešenje je korišćenje usluge kombi prevoza. 

Zašto se odlučiti za usluge kombi prevoza od Beča do Beograda ili obratno?

Velike prednosti prevoza kombijem ogledaju se u organizaciji putovanja agencija koje se bave ovim vidom usluga. Ukoliko studirate ili radite u Beču, jednostavnim korišćenjem kombi prevoza Beč Beograd ili drugih gradova u Srbiji, do željene destinacije doći ćete brzo, sigurno i bićete odmorni za druženje i boravak sa vašom porodicom ili partnerom.

Vožnja kombi prevozom vam nudi:

 

  • jednostavno zakazivanje i rezervaciju termina prevoza  Beč – Beograd – Beč

 

 Pozivanjem agencije koja se bavi organizacijom kombi prevoza do određenih destinacija, dogovorite se za termin i datum putovanja i povratnom terminu, ukoliko ste planirali kraći boravak u svom rodnom mestu. Naš savet je da se zbog trenutnih epidemijskih uslova dodatno informišete o sigurnim načinima i pravilima putovanja. 

 

  • mogućnost korišćenja usluge prevoza „od vrata do vrata“

 

Velika prednost prevoza kombijem koja vam skraćuje vreme traženja taksija od železničke ili autobuske stanice do kuće. Kombi prevoz vam nudi mogućnost da vas pokupe ispred vaše kuće ili odredišta koje vi kažete i prevezu vas do ulaznih vrata kuće ili zgrade u vašem rodnom gradu. 

 

  • usluge profesionalnih vozača u dobro opremljenim i savremenim modelima kombija ili mini busevima

 

Sigurnost putnika je na prvom mestu, a dobro opremljena vozila će povećati udobnost putovanja. Veliki prtljažni prostor koji ona poseduju mogu prevesti sav vaš prtljag i bezbedno ga dovesti do željene destinacije.

 

  • prevoz manjeg broja ljudi

 

Prevoz manjeg broja ljudi omogućava veću zdravstvenu sigurnost i lakše kontolisanje propisa prilikom putovanja.