Anatomske papuče za dame

Kod kuće ili van nje, svaki dan u sedmici naše noge konstantno rade, iako često ne obraćamo pažnju na to. Zbog toga su udobne kućne papuče na listi prioriteta kada su u pitanju naše noge i njihovo zdravlje.

Po čemu se izdvaja anatomska obuća?

Bol u kičmi, kukovima ili kolenima najčešće nastaje zbog neudobne obuće. Svako stopalo je jedinstveno i drugačije, te je potrebno pronaći odgovarajući par koji će mu se u potpunosti prilagoditi. Upravo te osobine ima anatomski oblikovana obuća. Ona je savršeno dizajnirana da odgovara bilo kom stopalu amortizujući svaki pokret. Uz anatomsku obuću ćete hodati mnogo rasterećenije i lakše. Veoma je bitno da izaberete odgovarajuće papuče kako biste se oslobodili bola u nogama, a svaki dan učinili prijatnijim.

Jedna od osnovnih prednosti anatomske obuće je ta što drži stopalo u pravilnom položaju. Sve veći broj ljudi ima problem sa nepravilnim gaženjem i „šetanjem zgloba“. To se pogotovo dešava u situacijama kada u čizmama ili patikama stopalo nema adekvatnu potporu sa svih strana. Baš zato su anatomske papuče idealno rešenje jer su dizajnirane da imate bezbedan i lak korak, uz to držeći stopalo u pravilnom položaju.

Idealne kućne papuče za žene koje vole jednostavnost

Stil pojedinih dama krasi jednostavnost, tako da na tržištu možete naći mnogo modela u raznim bojama baš po njihovom ukusu. Model koji se posebno izdvaja je najpopularniji Maddy model koji je dostupan u nekoliko boja, a što je najbitnije, predstavlja savršenu papuču za uživanje u udobnosti doma uz osećaj mekoće i ušuškanosti. Još jedan favorit je Jill papuča koju dame širom sveta prosto obožavaju. Ovaj model krase udobnost, praktičnost i moderan dizajn. Godinama će biti neuništive. Jedno je sigurno – anatomska obuća će vam pružiti najbolji kvalitet kada je udobnost u pitanju.

Šik anatomske papuče

Neke dame žele da budu moderne i šik i dok su u svom domu, tako da se mogu opredeliti za model papuče koji je dostupan u raznim dezenima. Spada u jedan od najudobnijih modela sa platformom od 35mm. Poseduje Memory uložak koji čini hodanje lakšim, raspoređujući pritisak prilikom kretanja na celo stopalo. 

Anatomska obuća pripremila je idealan dizajn i za sve dame koje vole nanule. Pescura Willow papuče krase elegancija i stil. Mogu da se nose tokom cele godine. Iako su otvorene, poseduju krzno koje greje tokom zimskih meseci, a modeli su u svetlo bež nijansi i u sivom krznu.

Jedan od modela za kojim vlada pomama i koji je trenutno na sniženju sa još samo nekoliko brojeva je Janice model u kombinaciji animal printa i sive boje. Ovaj model papuče pristajaće svakom obliku stopala. Poseduje gornji kaiš koji može da se prilagodi širini bilo kog stopala. U ovoj udobnoj papuči koja je visoka 3cm ćete se osećati sigurno i stabilno.

Veoma je bitno podići svest o značaju kvalitetne anatomski oblikovane obuće. Ona je važan deo naše svakodnevice, gde su bitne i kućne papuče jer veliki deo života provodimo u svom domu. Ako nekog koga znate muče bolovi u nogama, urasli nokti i čukljevi, sada je pravo vreme da mu poklonite anatomsku obuću. Promenićete mu život u potpunosti. Kada prvi put budete napravili korak u anatomskim papučama, više nećete moći da zamislite dan bez njih.