Tuš kabine – rešenje koje štedi raspoloživ prostor u kupatilu

Opremanje kupatila podrazumeva nabavku elemenata koji će prostor učiniti skladnim, efikasno iskorišćenim i naravno vrlo praktičnim i funkcionalnim. U tom domenu, biraju se različiti tipovi galanterije, uređaja, pločica, i naravno sanitarija – lavabo, wc šolja, kada ili varijanta kompaktne tuš kabine.

Tuš kabine predstavljaju idealno rešenje koje se opravdano i na osnovu brojnih benefita frekventno ugrađuje u najveći broj današnjih kupatila. U poređenju sa kadama, karakteriše ih minimalistički dizajn i stil koji pleni praktičnošću, dok i u pogledu cene imaju odličan odnos sa kvalitetom i prednostima koje daju svakodnevnim neometanim korišćenjem. 

Efikasna ušteda svakog slobodnog kvadrata prostora

Za razliku od kada koje su veoma raskošne i komforne, ali samim tim i gabaritne u pogledu dimenzija i zauzimanja prostora, tuš kabine se prostiru u visinu kupatila, tako da su vrlo ekonomične u tom pogledu. Zbog svog dizajna koji karakteriše izrada podnožja određene visine, uz dodatak stakla ili postavljanje zavese radi zatvaranja ambijenta za tuširanje, kabine su odlično rešenje čak i za garsonjere i minimalnu kvadraturu u kupatilu. 

Tuš kabine su praktične s obzirom da današnji, moderan dizajn obezbeđuje i prostor za sedenje, dubinu poput đakuzija i veliki broj mogućnosti za uživanje čak i bez opcija ležanja kao što to daju kade. Kako je vrlo značajno opremiti kupatilo na način da ostane dovoljno prostora za mašinu namenjenu pranju i sušenju veša, drugim sanitarijama i kupatilskom nameštaju, bitno je da se razmišlja o prostoru koji minimalno zauzimaju kabine.

Tipovi kabine stvoreni za relaksaciju i uživanje

Postoji veliki broj modela tuš kabine koji se izrađuju tako da zadovolje, čak i nadmaše očekivanja kupaca. Na taj način, moderna sanitarija u ovom obliku obezbeđuje mnogo više od ambijenta tuširanja i puštanja mlaza vode uz bateriju ili tuš sa crevom. 

Konkretno, današnje tuš kabine imaju u velikom broju dizajnova i hidromasažni sistem, na osnovu kojeg se dobija potpuna relaksacija, opuštanje i komfor kao u spa centru. Takođe, inovativna tehnologija omogućila je i slušanje muzike tokom tuširanja, uz efektnu led rasvetu. 

Odlične mogućnosti za praktično korišćenje

Inovativne tuš kabine karakteriše jednostavnost održavanja, zahvaljujući matiranom staklu koje je otporno na kamenac i sve druge tragove korišćenja. Obezbeđujući jednostavnost svakodnevne upotrebe, pokretna vrata sa ručkama se efikasno otvaraju i zatvaraju, bez poteškoća, što čuva enterijer od kapljica vode, vlage i pare. Raskošne tuš kape mogu biti raznolikog oblika, uz mehanizam pokretanja sa gibljivim crevom, ili fiksiranost na držače. 

Sve to, pruža lako i efikasno korišćenje tuš kabine koja neće biti zahtevna za održavanje, niti stvarati teškoće prilikom svakodnevnog korišćenja. U sve što je navedeno, dodatna prednost jeste i odlična cena za sve tipove, a konkretan rang zavisi od toga da li se radi o hidromasažnom mehanizmu, koji je materijal izrade, dimenzije podnožja, debljina stakla, mehanizam pokretanja vrata i slično. 

Najbolje rešenje za svaku kvadraturu kupatila jesu tuš kabine, koje izgledaju savršeno u svakom stilu uređenja i savršeno štede prostor. Praktične su i jednostavne za korišćenje, lako se održavaju i čiste, a obezbeđuju potpunu relaksaciju zahvaljujući dostupnim hidromasažnim sistemima i nizu pratećih funkcija.