Trikovi za ulepšavanje vašeg automobila

Za muškarce je najvažnija funkcionalnosti automobila, auto delova i prateće opreme, žene su uglavnom posvećene, manje više, vizuelnim stvarima. Pri tome ne mislimo da žene ne vode računa o auto delovima i o celokupnom radu vašeg četvorotočkaša, već samo da pored toga one misle i na one manje važne stvari. Tako se žene trude da sve uvek bude na svom mestu, da se unutar automobila osećaju lepo. I to je sasvim normalno.

Najvažnije – održavajte higijenu vašeg automobila

Jedna od najvažnijih stvari jeste održavanje higijene vašeg automobila. Jednostavno, morate ga redovno čistiti, voziti u servis za pranje, ne smete ostavljati hranu, otpatke, papiriće, morate redovno brisati prašinu i slično. Ako nekim slučajem zapustite automobil, ni ostale sitnice i detalji vam neće ni malo značiti, jer će vaš automobil onda delovati kao jedan haos bez granica. Dalje, morate biti fokusirani i na one auto delove koji se ne vide, jer su i onoi veoma važni. Održavanje auto delova i celokupne higijene automobila znači da ste odgovorni i da mislite u isto vreme i o bezbednosti i o estetici. Više o izboru auto delova možete pogledati na linku.

Mini kanta za smeće

U prilog prethodnom savetu koji smo naveli ide i još jedan dodatni. Zapravo postoji mogućnost da imate kantu za đubre u automobilu i da ona ne izgleda rogobatno, a da ni automobil ne izgleda prenatrpano. Ona vam može dobro poslužiti kada idete na daleka putovanja, ili veći deo vremena provodite u kolima. Ukoliko posedujete baš jednu takvu ne morate da vučete sa sobom kese, koje u automobilu mogu mnogo ružno da izgledaju.

Privesci na retrovizoru

Nije nužno da se na retrovizoru uvek nalazi neki osveživač, može to da bude i neki privezak koji je vama drag ili bilo oblik koji za Nije važno šta će to biti, važno je da nešto postoji. Ali, zapamtite, ne preterujte sa detaljima. Dovoljno je da se na retrovizoru nađu dva tri priveska i odmah će unutrašnjost vašeg automobila delovati lepše.

Patosnice za auto i navlake za sedišta u boji

Monotoniju možete razbiti unošenjem boja u vaš auto. Pokušajte sa promenom patosnica. Zašto se fokusirati na crne ili sive patosnice? Izaberite patosnice u boji, šarene, zabavne boje koje su veoma neobične. Kad menjate patosnice promenite i navlake za sedišta. Ove dve boje možete uklopiti, ali vam savetujemo da napravite da to deluje vrlo pristojno i ne previše napadno. Naime patosnice mogu biti sive boje, a navlake crvene.

Trepavice za automobil su veoma popularne

Ovaj detalj na vašem automobilu može u isto vreme da izgleda i  zabavno ali i kul. Auto u trenutku dobija drugačiju notu. Dok je u svetu apsolutni hit i nešto sasvim normalno i kod nas polako postaje popularano stavljanje trepavica. Trepavice za automobile,  su prejeftine. Tačnije koštaju oko 300 dinara. Tako da ukoliko se odlučite, znajte da nećete mnogo okruniti vaš budžet. Važno je istaći da ugradnja trepavica dolazi tek onda kada su svi auto delovi ok.

Neb zaboravite na detalje između prva dva sedišta

Najpotrebnije stvari i stvarčice u toku vožnje uvek možete da odložite na ovo mesto. Ti detalji mogu biti: slatke kutijce za maramice, mirišljave sveće, koje ne palite, slatkiše u malim odmerenim kutijcama i slično.

Vrlo važan je izgled automobila. Oni su i odraz deo vaše ličnosti. Ali, odgovornost prema vašem omiljenom četvorotočkašu ne sme biti polovična. Jednostavno, neće biti odgovorno ukoliko brinete samo o izgledu, a potpuno zanemarite ispravnost drugih auto delova. Odgovornost znači – bezbednost, na prvom mestu, a to podrazumeva savršenu ispravnost svih auto delova, a zatim i održavanje higijene vašeg automobila i uređenje enterijera.