Top 6 ideja za proslavu 18 rođendana

Uživanje u rođendanskoj proslavi ili proslavi punoletstva treba da bude nezaboravno iskustvo za svakog tinejdžera ili mladu osobu. 

Rođendani su uvek veoma zanimljivi i zabavani događaji te zaslužuju da budu obeleženi na način na koji slavljenik želi.

Ipak, 18. rođendan treba da bude poseban i drugačiji od svih prethodnih. Treba ga obeležiti sa porodicom ili prijateljima na jedinstven i nezaboravan način. Sigurno želite da se posle par godina vaš  18. rođendan prepričava kao najzabavnija žurka koja se desila.

Bez obzira da li ste momak ili devojka, vašu rođendansku žurku možete organizovati na bezbroj zanimljivih lokacija. 

Donosimo vam nekoliko ideja za vaše punoletstvo i ludu žurku koja će se pamtiti. 

Proslava u privatnoj Spa diskoteci

Ukoliko želite da svojoj proslavi dodate malo glamura i luksuza, predlažemo vam da razmotrite organizovanje proslave u diskoteci koja ima đakuzi.

Ova kombinacija pruža idealnu mešavinu zabave, plesa i opuštanja. Evo nekoliko saveta kako da napravite takvu proslavu nezaboravnom.

Izbor lokacije

Prva stvar koju treba da uradite je da pronađete diskoteku koja u svojoj ponudi ima đakuzi. Možda mislite da je ovo težak posao ali zapravo i nije. Sve je više klubova i barova u gradu koji u svoju ponudu uključuju đakuzi ili spa bazen.

Takođe, sve više spa centara nudi usluge proslave rođendana ili žurki koje uključuju diskoteku sa đakuzijem.

Tema i dekor

Što se tiče teme i dekora time će se verovatno više baviti devojke. Pa tako vaša proslava može biti klasična, sa reflektorima i svetlosnim efektima. 

Ukoliko želite tematsku žurku možete je organizovati u stilu 80- ih ili ako želite glamuroznu zabavu možete smisliti temu u stilu Hollywood glamura koje će biti praćene unapred dogovorenim dress code-om.

Takođe, možete se pozabaviti dekoracijom balonima ili osvetljenjem koje će stvoriti pravu atmosferu.

Pozivnice

Danas je lako poslati pozivnice svima koje poznajete koristeći savremene tehnologije. Dovoljno je da napravite Telegram, Whatsapp ili Viber grupu i svima pošaljete detalje u vezi svog rođendana.

Ukoliko želite da budete malo kreativniji, dizajn svojih pozivnica možete osmisliti u nekom od programa koji su veoma laki za korišćenje i poslati jedinstvenu pozivnicu koju ste sami kreirali.

Hrana i piće

Ukoliko se odlučite za organizovanje svog rođendana u Spa diskoteci o ovoj stavci ne morate brinuti. Vaše je samo da budete lepi i da uživate.

U Privatnoj spa diskoteci možete izabrati hranu po vašem izboru koja će se poslužiti kao i piće po izboru. 

Takođe, ne morate se zamarati i razmišljati da li su došli svi koje ste stavili na spisak i da li će svi u svakom trenutku imati punu času jer je u aranžman uključena i hostesa.

Muzika

Što se muzike tiče u cenu aranžmana ulazi i privatni DJ koji će puštati najnovije hitove ili muziku koju sami odaberete jer ipak je u pitanju Vaš rođendan i treba da ga proslavite u najboljem raspoloženju i muzika je jedan od najbitnijih segmenata dobre žurke.

Možete napraviti i svoju playlistu pesama koje će se vrteti čitavu noć.

Sigurnost

Uvek je veoma bitno da se svi gosti na proslavi osećaju sigurno i udobno. S obzirom da se na žurci nalaze pretežno maloletnici ili oni koji su tek proslavili svoj 18. Rodjendan, potrebno je angažovati osobu koja će paziti na vas i učiniti da budete opušteni.

U Spa diskoteci imate privatno obezbeđenje koje će se postarati da sve protekne glatko.

Fotografije

Ukolliko želite profi fotografije možete unajmiti profesionalnog fotografa koji će zabeležiti vaš poseban dan.

Takođe,  danas skoro svi imaju telefone sa sjajnim kamerama pa fotografisanje sigurno neće izostati. Biće sigurno zanimljivih fotografija koje zaslužuju da se nađu na društvenim mrežama.

Dakle, akko želiš idealan rođendan koji će se dugo prepričavati ovo je jedna genijalna ideja.

Imaš privatni prostor samo za sebe i svoje prijatelje, u prostoriji koja poseduje diskoteku, đakuzi i saunu. O hrani i piću ne moraš da brines jer će te sve čekati tamo po dogovoru. Imaš svoje obezbeđenje kao i hostesu koja će vas služiti i potruditi se da se osećate prijatno. 

Verovatno niko od tvojih prijatelja nije bio na sličnoj zabavi i zbog toga ćeš biti zvezda u društvu. A ima još nešto, tvoja zabava ne mora da se završi ujutru, po dogovoru je možeš produžiti na još jedan dan. 

Zvuči strava zar ne?

Takođe, imamo još neku ideju za ludu i nezaboravnu žurku.

Kuća van grada

Ukoliko želite da vaš rođendan bude specifičan, kuća van grada zvuči savršeno. Odabrano društvo, puno prostora i dvorište koje vam daje mogućnost da pozovete veliki broj prijatelja.

Neki će se zabavljati unutra, neki napolju, a sjajna stvar je što društvo može da prespava i ne mora da brine kako će se vratiti kući. 

Proslava u klubu ili na splavu

Dobri stari izlazak u klub ili organizovanje žurke na splavu je odlična i proverena ideja. Toliko puta ste izlazili u grad sa društvom ali ovaj put je ipak nešto posebno, vi ste zvezda večeri.

Izaberite klub u kome ste već bili, koji vam se dopada i u kome je dobar provod zagarantovan. Pobrinite se da izaberete muziku po vašem ukusu, obezbedite hranu i piće i žurka može da počne.

Mnogi klubovi imaju kompletnu ponudu od muzike do posluženja ukoliko ne želite da se opterećujete tim detaljima. 

Žurka kod kuće

Dobra stara žurka kod kuće je takođe proveren i zagarantovan provod, tu ste na svojoj teritoriji. Obezbedite dovoljno hrane i pića, odredite nekog od društva da pušta muziku i žurka može da traje i nekoliko dana.

Naravno, pobrinite se da komšiluk bude obavešten i da muzika ne bude previše glasna.

Putovanje

Svoje punoletstvo možete proslaviti sa najbližim prijateljima ili porodicom planiranjem uzbudljivog putovanja koje može doneti niz novih iskustava i avantura.

Planirajte putovanje na neku od destinacija koje ste oduvek želeli da posetite. Napravite detaljan plan šta želite da vidite i obiđete, ali i ostavite malo prostora za spontane trenutke.

Fotografije i video zapisi sa putovanja ostaće vam kao nezaboravna uspomena na jedan bezbrižan period života.

Iznajmljivanje limuzine

Iznajmljivanje limuzine sa par najboljih prijatelja, obilazak grada i fotografisanje na različitim mestima jedna je od sve češćih ideja za proslavu 18 rođendana.

Za ovu ideju više se odlučuju devojke ali neretko i momci. Nakon, vožnje kroz grad provod uvek možete nastaviti u nekom od klubova i provod produžiti do jutra.

Najbitnije je da odaberete ideju koja najviše odgovara vama i vašim željama kao i prijateljima koje planirate da pozovete.

Na ulasku novo poglavlje vašeg života priredite sebi zadovoljstvo koje zaista zaslužujete.