Svakodnevne situacije u kojima može da nam pomogne theta healing

Drevna tehnika theta healing je dobra za sve one koji imaju neki unutrašnji problem. Za sve one koji se osećaju umorno od brojnih pokušaja, za sve one koji žele više od života, za sve one koji žele da promene život.

Mnoge situacije nam u životu zadaju stres. Stres se odražava na razne načine, kako kroz emocije, tako i kroz zdravstvene probleme i poteškoće. Uz pomoć tehnike theta healing moguće je isceljenje i to na fizičkom, mentalnom i emocionalnom planu. Više o ovoj tehnici čitajte na ovom sajtu, a evo na koje situacije može da se primeni theta healing:

Loša komunikacija sa decom

Ono što nas najviše boli jeste zapravo ta loša komunikacija koju imamo sa našom decom. Zapravo mi njima želimo sve najbolje, ali nekada ne možemo da pronađemo pravi način na koji da im pristupimo i onda nastaje konflikt. Dete se ljuti, izbegava da razgovara sa roditeljima, ne priča im stvari koje bi trebalo, taj odnos postaje hladan i deca bivaju sve više otuđena. I nemojte kriviti sebe zbog toga, jednostavno niste znali na koji način da im prisutpi. Možda odgovore ipak treba da pronađete u sebi, jer kada sa sobom rešite neke stvari onda ćete videti kako će se i vaš odnos prema detetu promeniti, što znači da će se i njegov odnos prema vama promeniti. Promena uvek treba da krene od nas samih, ne treba potencirati na menjanju drugih. Upravo to je i poenta theta healinga. Kroz proces isceljenja naučićete šta je to što vas blokira, šta je to što vas koči. U procesu meditacije, uz sugestiju terapeuta koji vodi proces, shvatićete koje to fizičke, emocionalne i mentalne blokade imate, a doći će vam i odgovor. Otkrićete od čega to treba da krenete i šta to treba da promenite, kako bi se i vaš život, ali i komunikacija sa detetom poboljšala.

Nedostatak motivacije

Sasvim očekivano i normalno je da nam nekada nedostaje motivacija što za obavljanje kućnih poslova, što za posao. Treba da prihvatimo promene i da prihvatimo naše raspoloženje u tom trenutku, ali svakako treba i da otkrijemo zašto nemamo motivaciju. Razlozi se obično nalaze u podsvesti i dok se potpuno ne posvetimo sebi ne možemo da znamo u kojem smeru treba da se krećemo, jer ne znamo srž problema. Samo je potrebno da stvari sagledamo iz druge perspektive, da pogledamo malo van okvira, a u tome će nam pomoći par sugestija i proces kroz koji nas vode oni koji to najbolje rade, kroz tehniku theta healinga.

Nesigurnost i neodlučnost

Nesigurnost je problem svih nas. Neko je više, a neko manje nesiguran i neodlučan. Dakle, postoji bar jedna oblast u životima svih nas u kojoj smo nesigurni. Ukoliko nam to prilično smeta i želimo to da promenimo, onda je theta healing prava opcija za vas. Poenta je ista kao i kod prethodnih izazova. Dakle, nesigurnost i neodlučnost imaju svoju pozadinu u našoj podsvesti. Imaju veze sa nekim našim emocijama, događajima, sa nekim našim unutrašnjim nemirima. U toku procesa theta heailnga mi postajemo svesni svih tih kočnica, a kada postanemo svesni, onda kreće promena.