Šta predviđa horoskop za septembar mesec i ranu jesen?

Horoskop se ispisuje kao koncizan, jasan tekst i redovi koji se uvek čitaju sa nestrpljenjem, iščekivanjem i radoznalošću uz pitanje šta li to zvezde i planete predviđaju za novi dan. Nekada može da se radi o savetima koji vode ka oprezu, pažnji, ali i šansama za uspeh. 

Različita predviđanja još se više diferenciraju kada se analizira horoskop za svaki od 12 znakova tokom meseca septembra i perioda kraja leta i rane jeseni. Svakako, čak i kada ljudi ne prate aktivno šta donosi na primer Plavi Supermesec, retrogradni merkur, položaj Venere i drugih planeta, zainteresovano ponekad pročitaju zanimljiva predviđanja. 

Moćna sjajna zvezda donosi svetlost i ostvarenje snova

Horoskop za mesec septembar donosi mnogo različitih dešavanja na planu odnosa zvezda i planeta, pre svega pod dejstvom sjajne zvezde, kao i Plavog Supermeseca. Naime, kako Sunce tokom septembra prelazi od polja Lava u znak Device, pruža visoku energiju harmonije, pravde i ravnoteže. Pre nego što dođe druga polovina meseca, ali i doba septembra i znaka Vage, predviđa se mnogo stabilnosti i pozitivne energije. 

Takođe, ulaskom Sunca u znak Vage nastaviće se „sezona“ dobrih prilika za ulaganje novca, radost prijateljstva i mir u duši. U zavisnosti od dejstva u sazvežđu i odnosa među planetama, horoskop ispisuje mnogo šansi i dobrih prilika, ali i situacija kada se savetuje oprez u ovom periodu.

Produženo dejstvo Plavog Supermeseca oseća se i u septembru

Krajem avgusta meseca, tačnije 30. večeri po redu, na nebu se mogao videti fenomen koji se javlja u intervalu od jedne do dve decenije, a to je Plavi Supermesec. Energija kojom zrači nekim horoskopskim znacima kao što su Ovan, Bik, Blizanci i Rak sugeriše se poseban oprez pre nego što se postupi, upozna, sklopi poslovni dogovor ili uloži novac. 

Za ostale horoskopske znake, sreća se osmehuje uz pojavu koja se očekuje ponovo tek 2037. godine, a odnosi se na drugu pojavu Punog Meseca u istom kalendarskom mesecu, što se dogodilo 1. pa 30. avgusta. Plavi Supermesec prvi put se javio 2018. godine, a efekti sa kraja avgusta osećaju se posebno u prvoj nedelji septembra, a za neke znake i znatno duže.

Koja predviđanja daje horoskop znacima svakodnevno?

Kada se prati horoskop može se uvideti da postoje određena predviđenja koja su razvrstana po kategorijama, što i ne čudi jer se radi o oblastima važnim za svakodnevni život, kretanje i odlučivanje ljudi. 

Naime, u tom smislu najčešće se mogu pročitati saveti na temu zdravlja, porodice i ljubavi, uspostavljanja saradnje i posla, novih prilika za poznanstva, poslovni uspeh, kao i finansijska ulaganja. Horoskop može sugerisati oprez i rizične situacije signalizirati na osnovu položaja Meseca i Sunca u odnosu na planete i zvezde u sistemu, kao i u zavisnosti od doba godine i dejstva samog vladaoca znaka.

Predviđanja koja stvara horoskop u septembru donose mnogo različitih pojava, od prilika i pogodnosti za mir, kvalitetna poznanstva, ulaganja novca bez rizika i poslovne uspehe, do opreza pod dejstvom Plavog Supermeseca. Ulazak Sunca u mesec Device, a nedugo zatim i Vage, donosi sa sobom i dosta svetlosti, koja se manifestuje kao šansa za uspeh na svakom polju.