Moderni aranžmani koje cvećara neiscrpno kreira

Cvećara predstavlja uvek raznovrsnu i kreativnu oazu biljaka, na osnovu kojih se poklanja ne samo aranžman, već i ljubav i pažnja. Kombinacije cveća, mirisne note i specijalno dizajnirani aranžmani, biraju se prema željama kupaca, a u skladu sa ukusom osobe kojoj se poklanjaju. 

Tradicionalno, cveće je poznato kao uvek poželjan i prikladan poklon. Cvetni aranžmani danas su doživeli pravi procvat, jer je bogata ponuda osmišljena na unikatan način, što stvara inspirativne kreacije. Cvećara i njeni profesionalni timovi, uvek su spremni da svojim inovacijama izmame osmeh, radost i zadovoljstvo osoba. 

Predimenzionirano upakovani buketi koje stvara cvećara

Cvetni aranžmani su veoma raznoliki, i svaka cvećara čiji zaposleni ulažu rad i trud, pronalaze efikasne načine da baš njihovi buketi budu jedinstveni, privlačni i da izazivaju opšte oduševljenje. Veliki buketi cveća, koji su upakovani u čvrst papir, novinu ili karton na način da su baš predimenzionirani, nekada i veći od same osobe, danas su neverovatno popularni. Radi se o inovaciji u okviru koje je apsolutni akcenat na privlačnom pakovanju, a sam izbor cvetnih nota može biti proizvoljan. 

U takvom buketu, fenomenalno izgledaju ruže, gerberi, ali i orhideje, margarete, kao i savršeni ljiljani. Cvećara floraekspres.rs teži da ovakvim inovacijama privlači znatiželjne poglede i kreira najveća iznenađenja za osobe kojima su cvetni aranžmani namenjeni. Veliki buketi koji se teško čak i drže, izazivaju pažnju, oduševljenje i prosto su jedinstven poklon.

„Box of flowers“ kao poklon koji cvećara kreativno kombinuje

Inovativni cvetni aranžman koji je popularan nekoliko godina unazad, jeste čuveni „box of flowers“. Radi se o različitim vrstama cveća koje su upakovane u specijalno dizajnirane kutije, kružnog, pravougaonog, četvrtastog ili nepravilnog oblika. Kao dodatak, mogu imati ukrasne mašne, posvete, poruke na štapiću ili druge dekorativne detalje. 

Cvećara ovim aranžmanom može da stvori sjajne kreacije – kombinujući zelenilo, cveće, čak i predviđen poklon koji sam kupac odabere. Kutija je pogodna za dodavanje flaše, čaše, čokolade, nakita, plišane igračke ili drugog željenog poklona. „Box of flowers“ predstavlja savršenu kombinaciju cvetnog aranžmana i prema potrebama drugih odabranih dekorativnih detalja, ili poklona čak i većih vrednosti. 

Korpa za cvetni aranžman kao tradicionalna ideja cvećara

Od ranijih vremena je korpa sa cvećem poznata kao luksuzni dar, koji odiše lepotom, a daje i dodatni poklon – korpicu koja se kasnije može koristiti za odlaganje raznovrsnih sitnica, ili jednostavno stajati „kao ukras“ u domu. Posebno je popularna „101 ruža“, koja se pakuje u ogromne korpe, kako bi uopšte bilo moguće objediniti tako veliki broj predivnih i mirisnih cvetova u jedan aranžman. 

Korpe sa cvećem odlične su i zbog toga što su stabilne, imaju sunđere koji mogu upijati dosta vode, a istovremeno cveće može trajati duže nego u buketu. Jednostavne su za prenošenje i za duža putovanja, jer čvrsto postavljene stabljike cveća nemaju mogućnost ispadanja i pomeranja. To je važno ukoliko se bira aranžman koji se prevozi u automobilu, ili nosi u ruci nekada i ne na tako kratkim relacijama.

Cvećara stvara bezbroj raznolikih ideja za kombinaciju vrsta cveća u aranžmanu, zatim dodaje upečatljive detalje i stvara specijalna iznenađenja. Od ranijih vremena, cvetni aranžman je poklon koji se daruje sa i bez povoda, i govori nekada mnogo više od reči. Profesionalci iz cvećara prosto imaju umeće da stvore unikatan buket, „box of flowers“, korpicu sa cvećem ili drugi aranžman koji sigurno ostavlja bez daha.