Kako izabrati savršenu narukvicu za poklon

Ako planirate da kupite poklon za neverovatnu ženu u svom životu, nakit je uvek divan izbor. Bez obzira da li kupujete za sjajnu mamu, sestru, tetku, rođaku ili možda za svoju najbolju prijateljicu, ne postoji ništa poput savršeno prilagođenog komada prelepog nakita koji bi im dao do znanja koliko ih volite i cenite.

Narukvice su savršen tip nakita za poklon zato što dolaze u mnogo različitih stilova što zapravo olakšava, iako tako ne izgleda na prvi pogled, da pronađete idealnu narukvicu za osobu do koje vam je stalo. 

Ali, iako su ženske narukvice savršen poklon koji se uklapaju u većinu modnih stilova, veliki izbor može otežati vašu kupovinu. Međutim, treba znati na šta treba ići prilikom kupovine poklona. Ovaj vodič vodiće vas kroz različite aspekte izbora narukvice kako biste bili sigurni da ste izabrali savršenu narukvicu. 

Modni stil

Kao žena, tačno ćete znati koji nakit ide dobro uz vašu odevnu kombinaciju. Iz tog razloga važno je uzeti u obzir stil osobe kojoj ste namenili narukvicu kao poklon. Ako više vole da se oblače konzervativno i teže ka jednostavnijem, a elegantnom stilu, delikatna, jednostavna narukvica sa briljantnim dijamantima – verovatno će biti najbolji izbor za njih, jer ne samo da ih je lako kombinovati sa bilo kojom odećom već su odlične i za svakodnevno nošenje, jednostavne, svedene, ne previse razmetljive, a ipak ostavljaju bez daha. 

Bangle narukvica sa interesantnim kopčama i neodoljivim privescima su za elegantne dame koje nisu u potpunosti smirile svoju buntovničku stranu, dok će glatke narukvice od zlata i srebra, kao i belog i roze zlata biti savršena opcija za vaše sestre, decu, drugarice, devojke, rođake. One su zapravo i najraznovrsnije, od izbora lanca do kopči, privezaka i ukrasa različitih materijala: emajl, staklo, kamenčići, cirkon…  

Da li inače nose nakit?

Neke žene prosto obožavaju nakit i zbog toga ga primećuju i na drugim ljudima. Možda je njima najlakše odabrati neki komad nakita za poklon jer ih viđate kako iz dana u dan sa novim odevnim kombinacijama ide i drugačiji nakit, od minđuša, ogrlica, prstenja do narukvica. 

Postoji naravno i druga strana, nekima nakit nije fascinantan, te ili ne nose ili nose neki komad nakita za koji su emotivno vezane, što može upravo biti poklon od neke drage osobe, a treća strana može biti ona koja kupuje nakit umereno i uglavnom obraća pažnju na to da se uklapa uz više kombinacija iz garderobera, odnosno onaj nakit koji se novi skoro svakog dana. 

Uzmite u obzir njihov način života

Kada se odlučite za narukvicu kao idealan poklon za osobu dragu vama imajte na umu njihov način života. Ukoliko želite da odabrana narukvica bude svakodnevni modni dodatak razmislite o poslu kojim se ona bavi, kao i to da li može na njenom poslu postoji dress code i da li će je nakit možda ometati prilikom obavljanja posla. Bilo bi šteta uložiti trud i volju u odabir savršene narukvice koja će jedva biti nošena zbog toga odaberite onu u skladu sa njihovim aktivnostima. Na primer ukoliko se bavi sportom onda uložite i malo više novca kako biste kupili narukvicu od izdržljivijeg materijala koji se ne kida i ne puca.

Bez obzira za koga kupujete, narukvica može biti savršen poklon divnoj dami u vašem životu. Obavezno odaberite narukvicu koja je neverovatna koliko i one.