Četiri glavne prednosti Ingco alata

Kada je tržište nekih proizvoda bogato i kada je konkurencija velika i opterećena brojnim brendovima teško je da se svako od njih izbori za svoje mesto, a kada u tome i uspeju veliki je izazov da se na toj poziciji i održe duži vremenski period. 

Kada govorimo o profesionalnim i poluprofesionalnim alatkama složićete se da je tržište i ponuda zaista raznolika i široka. 

Svaki brend teži da na različite načine dođe do dobrog pozicioniranja, sticanja poverenja kod kupaca i stalnog unapređivanja ponude i onoga što kupcima treba. 

Ingco alati godinama predstavljaju prepoznatljiv brend i sinonim za kvalitetan alat po pristupačnoj ceni sa širokom ponudom na svetskom ali i našem tržištu. 

A šta su njegove glavne prednosti?

Raznovrsnost ponude 

Brend Ingco vodi poreklo iz Kine gde se proizvodi po visokim standardima izrade prilikom koje koriste najsavremeniju tehnologiju i mašinerije. Njihovu ponudu čine brojni proizvodi potrebni kako profesionalcima tako i laicima, odnosno amaterima u kućnim poslovima

U njihovoj ponudi mogu se naći ručni, električni, građevinski, baštenski i aku alati zatim pribor potrebam za sve njih, HTZ odnosno zaštitna bezbedonosna oprema. Tome treba dodati i ponudu pričvrsne tehnike, reznog programa i lasera, daljinomera i detektora. 

Ova raznolika ponuda omogućava da na jednom mestu nađete sve što vam je potrebno. 

Dobar odnos cene i kvaliteta

Ova je jedna od stvari po kojoj su Ingco alati i te kako poznati i može se reći da je mnogi smatraju za njihov sinonim. Njihova proizvodnja zasniva se na najvišim standaradima kvaliteta izrade i to je dokazano u praksi jer u odnosu na cenu nude zaista visok kvalitet. 

Ingco alati su dizajnirani i proizvedeni po određenim standarima koji teže tome da zadovolje potrebe svojih vernih kupaca ali i da privuku nove. Napravljeni su tako da odgovaraju i da mogu da zadovolje potrebe profesionalaca i amatera jednako. 

Pristupačne cene u odnosu na taj kvalitet i funkcionalnost koju nude je zaista nešto što iz izdvaja iz široke lepeze sličnih proizvoda. 

A jedna od njihovih misija upravo i jeste da kvalitetan Ingco alat po razumnoj ceni bude dostupan širokoj grupi ljudi, i to širom sveta. 

Pristupačnost

Široka paleta proizvoda omogućava da na jednom mestu nađete sve što vam je potrebno, a danas to lako možete uraditi putem interneta, bez odlaska u radnje. Ponudu Ingco alata za naše tržište možete naći kod zvaničih distributera i prodavaca njihove opreme. 

A veoma su poznati i pristupačni i na svetskom tržištu gde su prepoznate sve ove njihove prednosti i gde su našli široku primenu u praksi kako za amatere tako i za profesionalce.

Dug vek trajanja i garancija od tri godine

Upravo sve napred navedeno upućuje na to da Ingco alate karakteriše i dug vek trajanju gledano u odnosu na cenu, kvalitet, način proizvodnje i dat period garancije. 

Njima nije bito samo da prodaju proizvod i da on stigne do velikog broja ljudi, već im je cilj da oni koji ga koriste i do kojih dođe budu zadovoljni, a proizvodi da budu upotrebljivi. 

S obzirom da tokom procesa izrade svih Ingco proizvoda mora biti sprovedena provera kvaliteta, odnosno svi proizvodi moraju da prođu kroz rigorozne testove, to uliva poverenje u sve napred navedeno. Na ovaj način se osigurava krajnje zadovoljstvo kupaca onim što kupuju i koriste.